Woonunit infrarood verwarming

voor tijdelijke huisvesting en projecten

woonunit infrarood verwarming

woonunit infrarood verwarming

woonunit infrarood verwarming

Met HeatXL infrarood verwarming energiezuinig uw woonunit verwarmen. Het kan met ons speciale infrarood verwarming systeem voor woonunits en containerwoning verwarming.

woonunit verwarmen met container verwarming

Container verwarming

De stijgende vraag naar container verwarming is voor HeatXL de reden geweest voor de ontwikkeling van een speciaal infraroodsysteem om een woonunit of container te verwarmen.

woonunit verwarming container verwarming

Goedkoop verwarmen

HeatXL levert een oplossing voor woonunit verwarmen op een efficiente en zuinige manier. Goedkoop in aanleg en gebruik, geschikt voor elke toepassing.

woonunit verwarmen tijdelijke woonruimte

Tijdelijke woonruimte

Naast containerverwarming en bouwcontainer verwarming is HeatXL infrarood verwarming geschikt voor het verwarmen van tijdelijke woonruimte en noodgebouwen.

Woonunit Verwarming

HeatXL is de grootste gespecialiseerde producent en importeur van elektrische verwarming voor bouwcontainers, tijdelijke woonruimtes, noodlokalen en mobiele kantoorruimte. Met een zeer gering vermogen en een simple montage kan met ons infraroodsysteem efficient een woonunit verwarming worden na-geinstalleerd.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van HeatXL infrarood verwarming als woonunit verwarming. Onze producten zijn ruimte besparend en zuinig in gebruik. Er is geen risico op brandgevaar en de aanschaf en verbuikskosten zijn zeer laag. De technologie van infrarood zorgt voor een gezond binnenklimaat. De extreem lange onderhoudsvrije levensduur zorgt ervoor dat er geen reden is niet te kiezen voor HeatXL woonunit verwarmen.

De weldadige infraroodwarmte zal worden afgegeven door de objecten in de ruimte waardoor een gelijkmatige en comfortabel binnenklimaat ontstaat.

HeatXl infrarood woonunit verwarming kan direct op het plafond worden gemonteerd. In combinatie met een thermostaat kan het systeem worden afgestemd op de wensen van gebruik en kunt u perfect uw woonunit verwarmen.

prijslijst downloaden

Tijdelijke woonruimte verwarmen

Woonunit verwarming

Met infraroodverwarming voor een woon container kan in een handomdraai worden geprofiteerd van comfortabele warmte. Het resultaat is een prettige leefomgeving waar in een korte tijd een heerlijk binnenklimaat kan worden behaald. Traditionele eletrische verwarming zorgt voor droge lucht en heeft hoge verbruikskosten. Met HeatXL kunt u eenvoudig uw woonunit verwarmen.

Meer informatie

Sanitair verwarming

Tijdens evenementen en op campings worden regelmatig sanitair containers gebruikt. Om tijdens koude dagen voldoende comfort te bieden gebruikt u het best het HeatXL infraroodsysteem. De panelen kunnen direct aan het plafond worden gemonteerd en besparen daardoor ruimte. Door de directe warmtestraling is ook een doucheunit gemakkelijk te verwarmen.

dealer worden

Tijdelijk lokaal of kantoor

HeatXL woonunit verwarming is uitermate geschikt voor gebruik in tijdelijke kantoren of klaslokalen. De panelen zijn ruimtebesparend en bijzonder efficient. Binnen enkele minuten is het plaatsbesparende systeem aan het plafond gemonteerd. U profiteerd daarna van comfortabele en energiezuinige warmte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor uw project.

Catalogus aanvragen