Woning infrarood verwarming

kopen na een goed advies

Woning infrarood verwarming

woning infrarood verwarming

Woning infrarood verwarming

HeatXl is groothandel voor de Benelux in woning infrarood verwarming. Deze exclusieve infraroodverwarming leveren wij aan installateurs en groothandels.

woning verwarming groothandel

Infrarood woning verwarming

Onze efficiënte en energiezuinige infraroodpanelen voor woning verwarming hebben wij in ons assortiment. Met alle bijbehorende certificaten, en in verschillende uitvoeringen.

woning verwarming importeur

Woning verwarming schilderij

Infrarood verwarming kunt u ook als schilderij in glasvorm of op een metalen infraroodpaneel krijgen. Zo wordt de huiskamer verwarmd met een mooi stuk design aan de muur.

woning verwarming leverancier

Woning spiegel verwarming

Voor in de bad of huiskamer is een spiegel paneel ook uitermate geschikt voor woning verwarming. Deze spiegels zijn verkrijgbaar met of zonder kader.

Groothandel woning verwarming

HeatXL levert infrarood woning verwarming aan dealers. Deze infrarood panelen zijn van hoge kwaliteit en van Duitse makelij. Deze infrarood panelen voor woning verwarming zijn in verschillende stijlen en maten te krijgen. Zo zijn de infrarood panelen verkrijgbaar als spiegel, glas, metaal of zelfs als schilderij .

De infrarood panelen van HeatXL voor woning verwarming zijn efficiënt en energiezuinig. De verbruikskosten zijn duidelijk lager dan bij andere verwarmingssystemen. De HeatXL woning verwarming kan in een systeemplafond bevestigd worden of aan een muur afhankelijk naar wens van de klant. De montage is eenvoudig en met onze HeatXL thermostaten op elk gewenst moment aan te zetten

Wanneer de HeatXL infrarood panelen zijn aangezet zal de ruimte waar ze hangen spoedig opwarmen. Deze woning verwarming zal de objecten die in deze ruimtes staan verwarmen. De objecten zullen de warmte weer afgeven en in de ruimte zal een comfortabele temperatuur ontstaan.

prijslijst downloaden

Woning verwarming met infrarood panelen

Groothandel woning verwarming

HeatXl infrarood verwarmingspanelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben de benodigde certificaten. Afhankelijk van het merk en uitvoering van uw infraroodverwarming is meer of minder vermogen nodig. Van belang is voor de woning verwarming of de panelen als hoofd of als bij verwarming worden gebruikt. Er zijn verschillende maten en wattages beschikbaar.

Catalogus aanvragen

HeatXL woning verwarming

Onze HeatXL infraroodpanelen zijn uit voorraad leverbaar. We hebben hierdoor een snelle uitlevering aan onze dealers en installateurs. Alle woning verwarming infraroodpanelen staan in onze prijscatalogus . De woning verwarming is verkrijgbaar als spiegel, glas, metaal en in een schilderij. Hierdoor kan men naar eigen inzicht van de klant een keuze maken. Wij vertellen u graag meer over de opties.

dealer worden

Woning verwarming

HeatXL verzorgt de distributie van infrarood woning verwarming Voor meer informatie en de mogelijkheden met infrarood verwarming kunt u contact met ons opnemen. HeatXL ontvangt wekelijks zendingen van Welltherm met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten. Door een flinke voorraad is een vlotte levering van infraroodverwarming aan u is verzekerd.

Catalogus aanvragen