Werkplek infrarood verwarming

voor bedrijven

Werkplek infrarood verwarming

werkplek verwarming

Werkplek infrarood verwarming

Wij leveren als groothandel werkplek infrarood verwarming van goede Europesche fabrikanten. Wij leveren werkplek verwarming rechtstreeks aan de industrie en installateurs.

werkplek verwarming kantoor

Werkplek verwarming kantoor

De werkplek verwarming voor kantoor is van degelijke kwaliteit en in Nederland en Belgie exclusief verkrijgbaar via onze groothandel voor werkplek verwarming.

werkplek verwarming infraroodpanelen

werkplek verwarming groothandel

HeatXL levert als groothandel werkplek verwarming uit grote voorraad in Nederland en Belgie. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

werkplek verwarming kopen groothandel

werkplek verwarming toebehoren

Naast werkplek infrarood verwarming leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze verwarming. Wij leveren dimmers, timers en bevestigingsmaterialen.

Werkplek verwarming Infrarood

Met werkplek verwarming bent u verlost van koude benen en voeten onder uw bureau. De werkplek verwarming kan ook worden gebruikt in winkels, bij de kassa of inpaktafel in een bedrijf. Met werkplek verwarming kunt u comfortabel en eenvoudig een directe verwarming realiseren bij uw bureau of werkblad. Het verbruik van werkplek verwarming is zeer beperkt.

Gemiddeld is het verbruik van een werkplek verwarming maar 3 cent per uur! Een werkplek verwarming kan eenvoudig onder een bureau worden aangebracht met de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de plakstrip kan de werkplek verwarming worden vastgedrukt op de door u gewenste plaats.

Door het gebruik van energiezuinige infraroodtechniek is deze verwarming zuinig in het gebruik van energie. Met een werkplek verwarming kan een verslindende elektrische kachel worden vervangen. Werkplek verwarming kan prima in combinatie met bestaande verwarming worden gebruikt om het comfort per werkplek te verhogen.

prijslijst downloaden

Groothandel werkplek verwarming

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van werkplek verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technischadvies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Catalogus aanvragen

Werkplek verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

dealer worden

Groothandel werkplek verwarming

Kenmerkend voor ons bedrijf is de no nonsense mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatiestructuur. Wilt u meer weten over onze loods verwarming en andere infrarooodverwarming, of heeft u interesse in wederverkoop van onze infrarood verwarming producten? Vraag dan onze catalogus aan.

Catalogus aanvragen