Werkplaats infrarood verwarming

voor uw bedrijfsloods

Werkplaats infrarood verwarming

werkplaats infrarood verwarming

werkplaats infrarood verwarming

HeatXL is exclusief Benelux importeur en groothandel voor werkplaats infrarood verwarming voor bedrijfsmatige toepassing. Wij leveren industriele infraroodstralers aan wederverkopers.

groothandel werkplaats verwarming infrarood

Werkplaats verwarming groothandel

De werkplaats verwarming van heatXL zorgt voor comfortabele warmte op werkplekken in magazijnen en loodsen. De heaters zijn van uitstekende kwaliteit en zuinig in gebruik.

groothandel werkplaats verwarming industrie

Groothandel infrarood verwarming

HeatXL is groothandel voor werkplaats verwarming. Vanuit voorraad in Nederland en Belgie. Beleveren wij dealers in de Benelux. Interesse in wederverkoop? Vraag de digitale catalogus aan.

mo-el werkplaats verwarming bescherming

Groothandel werkplek verwarming

Naast de werkplek verwarming leveren wij ook een groot assortiment toebehoren voor de industriele infraroodverwarming zoals dimmers en sensoren. Bel hiervoor onze groothandel

Infrarood verwarming werkplaats

Infrarood werkplaats verwarming is er in diverse uitvoeringen en wattege's. Zo kunt u kiezen voor heaters die u kunt bevestigen aan wanden of het plafond. Ook zijn er stralers geschikt voor pendelmontage aan kettingen of staaldraad. Ook hebben wij vrijstaande werkplaatsverwarming, evenals verwarmers die voorzien zijn van bewegings sensoren. U kunt bij HeatXL terecht voor alle benodigde accessoires en bevestigingsmaterialen voor werkplaats verwarming.

HeatXL levert infraroodstralers aan deskundige wederverkopers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren: Toeleveranciers van de installatiebranche en installateurs. Ook leveren wij rechtsreeks aan grote industriele projecten

Met ons uitgebreide aanbod kan soms lastig zijn om de best geschikte werkplaats verwarming te vinden. Wij helpen u daarom graag bij het maken van uw keuze. Onze adviseurs geven u graag informatie over specificaties als, merk, kleur, vochtbestendigheid, vermogens-klasse, stralingsafgifte en bediening. Zo krijgt u een goed beeld van de exemplaren die aan uw eisen en behoeften voldoen.

prijslijst downloaden

Groothandel werkplaats verwarming

Groothandel werkplaats verwarming

HeatXL levert van een Italiaanse fabrikant de infrarood verwarming voro loodsen. De stralers worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek in Montecchio Emilia. Deze werkplaastverwarming heeft een goede kwaliteit en een tijdloos design. De producten zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Werkplaats verwarming collectie

HeatXL heeft werkplaats verwarming voor professioneel gebruik als hoofdverwarming in loodsen en hallen. Naast werkplek heaters maakt ook proces verwarming onderdeel uit van ons uitgebreide portfolio. Het overzicht van de producten kunt u bekijken in onze digitale prijscatalogus. Vraag onze catalogus op.

dealer worden

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL hanteert een grote infrarood productenvoorraad zodat snel kan worden geleverd. Wij ontvangen wekelijks zendingen van onze producenten. Hierdoor kunnen wij voorzien in een vlotte levering van uw infrarood stralers. De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt dat een snelle levering aan uw klant is gegarandeerd.

Catalogus aanvragen