Welltherm infrarood verwarming

print en foto uitvoering

Welltherm infrarood verwarming print

groothandel welltherm infrarood verwarming print

Design infrarood verwarming print

HeatXL is exclusief groothandel voor Welltherm infrarood verwarming print panelen. Wij leveren deze maatwerk panelen aan installateurs en groothandels in Nederland en Belgie.

welltherm infraroodverwarming print afbeelding

Welltherm infraroodpaneel afbeelding groothandel

Welltherm infrarood verwarming afbeelding is gemaakt van ESG veiligheidsglas dat is bestand tegen hoge temperaturen, glad en van degelijke kwaliteit.

welltherm infrarood verwarming groothandel

Welltherm print paneel groothandel

Laat uw fantasie de vrije loop en creëer uw eigen infrarood verwarming paneel met een gewenste afbeelding of kies uit een breed aanbod afbeeldingen die door ons worden voorgesteld.

welltherm infraroodverwarming print afwerking

Groothandel Welltherm afbeelding

Met een Welltherm infraroodverwarming haalt u een kwaliteitsproduct in huis. De panelen verwarmen comfortabel. Met een maatwerk afbeelding een pronkstuk in uw woonkamer.

Welltherm print panelen

U kunt Welltherm infrarood verwarming print panelen combineren met groenestroom geproduceerd door uw eigen zonnepanelen voor milieubewuste en voordelige verwarming van uw woning of kantoor. Het eindresultaat is geen CO2-uitstoot. De Welltherm infrarood verwarming print panelen met afbeelding hebben een perfect rendement doordat bijna alle energie in comfortabele warmte wordt omgezet.

Heerlijke warmte met Welltherm infrarood verwarming in combinatie met een schilderij. De infraroodverwarming verwarmt direct objecten. Hierdoor zijn het de ideale oplossing voor de verwarming van uw huis. Het verwarmingsprincipe van infrarood zorgt voor een gelijkmatige temperatuur. Infraroodpanelen zijn daarbij onderhoudsvrij en mooi om te zien.

Door toepassing van ESG veiligheidsglas is het paneel bestand tegen hoge temperaturen. Het oppervlak van de afbeelding is glad en van perfecte kwaliteit. Met een bijbehorend frame kan in alle RAL-kleuren een extra accent worden gelegd. Het paneel is in diverse maatvoeringen verkrijgbaar. Kies voor een uitvoering met of zonder afwerkings frame. Welltherm infrraroodpanelen zijn ook verkrijgbaar als spiegel. Alle versies van de infraroodverwarming van Welltherm kunt u terugvinden in onze catalogus.

prijslijst downloaden

Welltherm infrarood panelen print

Importeur Welltherm

Welltherm is een Duitse producten van infraroodverwarming. De panelen worden uitgedacht en geproduceerd in eigen fabriek gelegen in Lüdenscheid. Bij de productie werkt men enkel met hoogwaardige componenten. De glaspanelen van Welltherm hebben een zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Heeft u interesse in de wederverkoop van Welltherm, dan vertellen wij graag de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Welltherm print panelen

Welltherm heeft printpanelen met een hoogwaardige glasafwerking, gemaakt voor langdurig gebruik als woning verwarming.Met een groot pakket van mogelijke uitvoeringen is er altijd een paneel dat aansluit bij de wens. Het ESG veiligheidsglasis kan worden bedrukt aan de binnenzijde en is bestand tegen hoge temperaturen. De afbeeldingen zijn van een zeer hoge resolutie. Bekijk de digitale prijscatalogus voor een totaal overzicht.

dealer worden

Printpanelen infrarood

HeatXL verzorgt de distributie van infraroodpanelen van Welltherm. Voor meer informatie en de mogelijkheden met de printpanelen van Welltherm kunt u contact met ons opnemen. HeatXL ontvangt constant zendingen vanuit de fabriek van Welltherm met nieuwe voorraad en bestellingen van klanten. De panelen met een afbeelding worden in Duitsland voor u geproduceert Door een flinke voorraad is een snelle levering aan u verzekerd.

Catalogus aanvragen