Welltherm infrarood verwarming

voro hotyoga en Bikram studio's

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

welltherm infrarood verwarming hotyoga

Infrarood verwarming hotyoga

Welltherm Infrarood verwarming hotyoga is geproduceerd met het oog op het gebruik in een hotyoga of Bikramstudio. HeatXL is specialist in hotyoga verwarming. Bekijk ook onze speciale website: www.hotyoga-verwarming.nl

welltherm infrarood verwarming hotyoga studio

Welltherm hotyoga panelen

Welltherm infrarood verwarming hotyoga is gemaakt van speciaal ESG veiligheidsglas dat is bestand tegen de extra hoge temperaturen in een Bikram studio. Neem contact op voor projecten. Bekijk voor meer info hotyoga-verwarming.nl

welltherm infraroodverwarming hotyoga thermostaat

Welltherm yoga paneel

Voor hotyoga studio's ontwikkelde wij speciale producten en toebehoren. Bekijk onze gespecialiseerde pagina en vraag naar de mogelijkheden. Bezoek www.hotyoga-verwarming.nl

welltherm infrarood verwarming hotyoga project

Welltherm referenties

Met een Welltherm hotyoga verwarming haalt u een kwaliteitsproduct in uw studio. Vraag ons naar de vele referenties die u voorgingen en bezoek een studio met Welltherm hotyoga infraroodpanelen.

Welltherm Hotyoga verwarming

De verwarming van een yoga studio met hotyoga verwarming van Welltherm gaat verder dan alleen het technisch verwarmen van uw yogastudio. Onze hotyogapanelen maken deel uit van de totaal beleving in uw yogaschool en van de boodschap die u de deelnemers geeft. Het gaat dan niet alleen over een gebruiksvoorwerp, maar over een zeer belangrijk onderdeel van uw yogaschool waar u op moet kunnen vertrouwen.

Heat XL investeert een groot deel van haar tijd in de productie van hotyoga verwarming. Wij zien het potentieel, maar belangrijker is dat wij het enthousiasme beleven van onze klanten die werken met hotyoga verwarming van Welltherm. Dat geeft extra energie om ons dagenlijks te onderscheiden en beter te worden. Want zoals bij elk bedrijf starten wij met een droom: de beste zijn in ons vakgebied

Na de start met de productie van Welltherm hotyoga verwarming in 2008 zijn wij inmiddels de belangrijkste leverancier voor yoga studio's in Europa. Een groeiend klantenbestand in Nederland, Belgie en Duitsland is daarvan het bewijs. Want een tevreden klant is onze beste advertentie.

naar hotyoga-verwarming.nl

Welltherm infrarood verwarming hotyoga

Infrarood panelen yoga

Welltherm hotyoga infraroodpanelen zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd met het oog op de verwarming van een yogaruimte of pilates studio. De panelen verwarmen direct deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen u graag meer over de werking. Heeft u interesse in de wederverkoop van Welltherm hotyoga panelen neem dan contact met ons op.

Catalogus aanvragen

Yoga panelen installeren

Welltherm yoga panelen hebben een hooggwaardige glasafwerking, gemaakt voor langdurig en intensief gebruik in een yogastudio. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen de hoge temperaturen die nodig zijn in een yogastudio.Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden en wilt weten hoe uw studio kan werken met hotyoga panelen, leggen wij u graag uit waarom zoveel studios kiezen voor HeatXL.

Catalogus aanvragen

Yoga verwarming Welltherm

HeatXL verzorgt de distributie van hotyoga infraroodpanelen van Welltherm. Voor meer informatie en de mogelijkheden met de hotyoga panelen van Welltherm kunt u contact met ons opnemen. HeatXL is specialist voor hotyoga verwarming en ontvangt constant zendingen vanuit de fabriek van Welltherm met nieuwe voorraad en bestellingen van klanten. De hotyoga panelen worden in Duitsland voor u geproduceert.

Catalogus aanvragen