Welltherm infrarood verwarming

glas design

Welltherm infrarood verwarming glas

welltherm infrarood verwarming glas

Groothandel infrarood verwarming glas

HeatXL is exclusief Benelux groothandel voor Welltherm infrarood verwarming glas. Wij leveren deze fraaie energie zuinige panelen aan installateurs en groothandels.

welltherm infrarood verwarming glas uitvoeringen

Welltherm infraroodpaneel glas groothandel

Welltherm infraroodverwarming met glas afwerking is gemaakt van ESG veiligheidsglas dat is bestand tegen hoge temperaturen, glad en van hoge kwaliteit.

welltherm infrarood verwarming afbeelding

Welltherm afbeelding paneel

Laat uw fantasie vrij en creëer uw eigen paneel met een gewenste afbeelding of kies uw favoriete ontwerp uit een breed aanbod afbeeldingen die door ons worden voorgesteld.

welltherm infraroodverwarming krijtbord

Welltherm krijtbord glas

Of u notities wilt schrijven of een persoonlijk bericht wenst achter te laten, dit paneel verwarmt comfortabel. Mat zwart van kleur. Dit paneel verwarmd de kamer gelijkmatig en ecologisch.

Welltherm glas panelen

U kunt Welltherm infrarood verwarming glas panelen combineren met groenestroom geproduceerd door zonnepanelen voor milieuvriendelijke en goedkope verwarming van uw woning. Het resultaat is nul CO2-uitstoot. De Welltherm infrarood verwarming glas panelen bereiken een uitstekend rendement doordat bijna alle energie in warmte wordt omgezet.

Gezonde warmte met Welltherm infrarood verwarming glas. De infrarood verwarmingspanelen verwarmen direct objecten en zijn dus de ideale oplossing voor de verwarming van uw woning. Het principe van infraroodverwarming zorgt voor een optimale temperatuur. Infraroodverwarming is daarbij volkomen reukloos en geruisloos.

Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen hoge temperaturen, glad en van hoge kwaliteit. De bijbehorende frame's zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Het paneel is in vele uitvoeringen verkrijgbaar in mat of glanzend glas. ook zijn er de Welltherm glaspanelen in de vorm van een spiegel. Alle versies van de verwarmingspanelen van Welltherm zijn verkrijgbaar met of zonder een frame.

prijslijst downloaden

Welltherm infrarood verwarming glas

Groothandel Welltherm

Welltherm is een Duitse fabrikant van infraroodpanelen. De panelen worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek in Lüdenscheid met zorgvuldig geselecteerde onderdelen. De glaspanelen van Welltherm hebben een zeer goede kwaliteit en zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van Welltherm dan vertellen wij graag meer over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Welltherm glas panelen

Welltherm heeft infraroodpanelen met glas afwerking, gemaakt voor intensief gebruik als hoofdverwarming.Met een ruime keus uitvoeringen is er altijd een uitvoering die aansluit bij uw wensen. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen hoge temperaturen en van een zeer goede kwaliteit. Het overzicht van de producten van Welltherm kunt u terugzien in onze digitale prijscatalogus.

dealer worden

Glaspanelen infrarood

HeatXL verzorgt de distributie van infraroodverwarming van Welltherm. Voor meer informatie en de mogelijkheden met glaspanelen van Welltherm kunt u contact met ons opnemen. HeatXL ontvangt wekelijks zendingen van Welltherm met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten. Door een flinke voorraad is een vlotte levering van infraroodverwarming aan u is verzekerd.

Catalogus aanvragen