Vakantiewoning met

infrarood verwarming verwarmen

Vakantiewoning infrarood verwarming

vakantiewoning verwarming

Vakantiewoning verwarming

HeatXL levert vakantiewoning infrarood verwarming aan en installateurs en projectbedrijven. Deze goedkope en zuinige vakantiewoning verwarming maakt gebruik van de voordelen van infrarood straling.

vakantiewoning verwarming

Groothandel verwarming

HeatXL is groothandel van verschillende merken recreatiewoning verwarming, van budget tot exclusief design. Voor ieder een toegankelijk product voor comfort en warmte.

vakantiewoning verwarming groothandels

Vakantie woning verwarming

De HeatXL vakantiewoning infrarood verwarming wordt veel gebruikt in recreatie woningen en sta caravans. Deze infraroodverwarming is zeer zuinig in gebruik. Vraag ons naar de mogelijkheden.

vakantiewoning verwarming groothandel importeur

Groothandel infrarood verwarming

Voor een mooi strak en luxe uiterlijk kiest u voor vakantiewoning verwarming met een glaspaneel. Deze zijn verkrijgbaar in wit, zwart en in print uitvoering.

Groothandel vakantiewoning verwarming

Infrarood verwarming als vakantiewoning verwarming is een uitkomst. Niet alleen is infrarood verwarming goedkoop in gebruik, het is daarbij veilig en snel aan te brengen. Wanneer een bestaande elektrischeverwarming is vervangen door een infrarood verwarming, zakken in een vakantiewoning de kosten voor de verwarming gemiddeld met 50%.

Omdat infrarood panelen snel per ruimte kunnen verwarmen, is het simpel bepaalde vertrekken te verwarmen zonder de gehele vakantiewoning hoeft te moeten verwarmen. Dat is energie bewust en comfortabel.

Tijdens de periode waarop u de vakantiewoning niet kunt gebruiken kan een hygrostaat de woning bij uw afwezigheid op temperatuur houden en daarbij de luchtvochtigheid in evenwicht houden. Zo voorkomt u de muffe lucht in de vakantiewoning.

De infraroodverwarming die wij als groothandel leveren is zeer geschikt voor vakantiewoningen. In sommige situaties kiezen klanten voor een goedkope uitvoering, andere kiezen voor een luxepaneel Wij hebben voor vakantiewoningen een groot aanbod.

prijslijst downloaden

Recreatiewoning infrarood verwarming

Groothandel verwarming

Vakantiewoning verwarming van HeatXL is ook geschikt voor professioneel en verhuur gebruik als hoofdverwarming in recreatiewoningen of een stacaravan. Naast de eigen HeatXL infraroodpanelen hebben we ook vakantiewoning verwarming van Welltherm. Al onze merken zijn van hooge kwaliteit. Wij geven u graag advies.

Catalogus aanvragen

HeatXL vakantiewoning verwarming

Groothandel infraroodpanelen met een zijn ruime voorraad ,dat zorgt voor een snelle levering. De goede afspraken met onze distributeurs zorgt er dan ook voor dat uw klant de vakantiewoning verwarming op tijd in huis heeft. Hierdoor kan men naar eigen inzicht van de klant een keuze maken. Wij vertellen u graag meer over de opties.

dealer worden

Vakantiewoning verwarmen

We hebben een groot assortiment in verschillende maten en uitvoeringen. Er is altijd een uitvoering die aansluit bij uw wensen. Het overzicht van alle producten kunt u terug vinden in onze digitale catalogus. Alle HeatXL infrarood panelen zijn voorzien van certificaten en van hoogwaardige kwaliteit. Vraag onze adviseurs naar uw condities.

Catalogus aanvragen