Stal infrarood verwarming

voor agrarische toepassing

Stal verwarming

stalverwarming

Stal infrarood verwarming

Een warme start is belangrijk voor het welzijn van uw dieren, ongeacht over welke diersoort het uiteindelijk gaat. Vaak wordt in stallen luchtverwarming door middel van direct en indirect gestookte heaters op gas toegepast. Deze vorm van verwarming is onzuinig en duur in gebruik.

stallen verwarmen

Stal zuinig verwarmen

HeatXL infrarood stalverwarming verwarmt door middel van stralingswarmte. Infrarood verwarming is een elektrische verwarming waarbij energiebesparing en doelmatigheid bovenaan staat. Met deze directe vorm van stalverwarming brengt u direct warmte op de plaats waar warmtevraag is.

stalverwarming infraroodverwarming

Infrarood verwarming melkrobot

Dit levert een enorme besparing op uw energielasten. Met HeatXL infrarood stalverwarming gaat geen energie verloren aan het verwarmen van grote hoeveelheden lucht en water in leidingen of buizen. Op deze manier kunt u eenvoudig besparen en een verbetering van het stalklimaat behalen.

stalverwarming paarden

Stalverwarming voor paarden

Wij leveren ook plug en play systemen voor het verwarmen van het staloppervlak in paarden stallen. Wij leveren stalverwarming systemen voor het actief verwarmen van paarden en paardenboxen. Deze systemen zijn zonder veel technische kennis eenvoudig aan te sluiten en direct te gebruiken.

Stal verwarming verwarm uw stal voordelig

Het verwarmen van uw stal door middel van stralingswarmte is een effectieve manier van verwarmen die veel stalfactoren positief zal beïnvloeden. Stal infrarood verwarming genereerd stralingswarmte die diep doordringt in uw stal en hokken. Infrarood verwarming is een massaverwarmer waardoor direct vloeren en muren worden verwarmd. De opgenomen warmte wordt via die weg gelijkmatig afgegeven aan de ruimte. Op deze manier verwarmen wij gericht en energiezuinig uw stal

Biggen zijn vatbaar en hebben zeker in het begin stadium grote behoefte aan warmte. Zeugenhouders die infrarood stalverwarming werken, hebben ervaren dat bij de toepassing van HeatXL stalverwarming de luchtcondities gelijkmatiger zijn. Ook ervaren ze minder temperatuurschommelingen dan bij conventionele verwarming. Door de infrarood warmte van stalverwarming blijven de stallen ook droger.

Een goede stalverwarming is bij de opstart van nuchtere kalveren erg belangrijk. Infrarood stalverwarming op de plaats waar de runderen zich bevinden, is hierbij een belangrijke stap. Een koude start heeft bij nuchtere kalveren zeker in de winter veel nadelige gevolgen. Stalverwarming van HeatXL heeft een laag energie gebruik en is bij uw kalveren, perfect inzetbaar.

prijslijst downloaden

stal infrarood verwarming zuinig en effectief

Stalverwarming infrarood verwarming

Ook leveren wij plug en play systemen voor het verwarmen van uw staloppervlak, waarmee u de stal op 28°C kunt houden, zijn bij ons verkrijgbaar. Stekker in het stopcontact. Daarna de thermostaat instellen en het systeem is klaar voor gebruik.

bekijk de agri folder

Gelijkmatige temperatuur in uw stal

Met het lage energieverbruik van HeatXL stalverwarming realiseert u al snel een besparing op uw gasverbruik van méér dan 30%. Op verschillende veehouderij bedrijven zijn testen uitgevoerd met een zeer goede resultaten.

meer informatie aanvragen

Gezonde warmte in uw stal

Bij het gebruik van infraroodverwarming ontstaat geen dure warmeluchtopslag in de nok van uw stal maar comfortabele stralingswarmte vanuit de nok. Stalverwarming met een sterke reductie van condensvorming in de stal.

direct contact opnemen