Infrarood verwarming

projecten met HeatXL

Projecten infrarood verwarming

infrarood verwarming datacenter arnhem
Data center Arnhem

Levering infraroodverwarming voor alle kantoren en spreekkamers, de algemene ruimte gangen en receptie. Aansturing met slimme thermostaten voor extra besparing. De benodigde energie voor de verwarming kan worden opgewekt met zonnepanelen.

rendiz project
Rendiz kantoren en lokalen

Levering infraroodverwarming voor de leslokalen, gangen en algemene ruimte. Systeem uitgevoerd met sensor-thermostaten voor extra energiekosten reductie en aansturing op basis van aanwezigheid.

projecten projectnaam
Project de Graasj Roermond

Levering infraroodverwarming voor indoor kinderspeeltuin. De infraroodverwarming kan gericht worden aangestuurd met een speciaal schakelsysteem voor maximaal comfort en minimaal energie gebruik. De afzonderlijke panelen kan apart worden ingeregeld.

project stadsstrand leeuwarden
Stadsstrand Leeuwarden

Levering infraroodverwarming voor restaurant, keuken en kleedkamers. Tevens plaatsing in algemene ruimtes en opslag. Het systeem kan worden gestuurd op temperatuur en luchtvochtigheid met HeatXL hygro thermostaten.

project yogastudio rotterdam
Hotyoga studio's Benelux

Levering infraroodverwarming voor diverse hotyoga studio's in Nederland en Belgie. Referentie projecten in: Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Waalwijk, Deventer en Arnhem. Deze systemen worden aangestuurd met HeatXL yoga thermostaten.

project arcelor mittal
Arcelor Mittal Rotterdam

Levering infraroodstralers met aansturing voor werkplekverwarming in de productie loodsen en logistieke omgeving. De infraroodheaters werken met sensoren op aanwezigheid aangevuld met drukknoppen voor gericht gebruik en maximale besparing op de werkplekken.

project nieuwbouw woningen zeeland
Woningstichting Zeeland

Levering infraroodverwarming voor diverse nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten. Infraroodverwarming als hoofd- en bijverwarming in combinatie met HeatXL digitale thermostaten.

project hoofdkantoor woningstichting
Woningstichting Brabant

Levering infraroodverwarming voor gehele hoofdkantoor van een woningstichting in Brabant. HeatXL infrarood als hoofdverwarming aansturing per kantoor met HeatXL thermostaten.

project woonunits infraroodverwarming
Woonunits diverse projecten

Levering HeatXL infrarood verwarming als hoofdverwarming voor diverse grootschalige projecten met woonunits en zorgwoningen. Opdrachtgevers gemeente en projectontwikkelaars.

Sociale werkplaats Limburg
Sociale werkplaats Limburg

Levering infraroodverwarming als hoofdverwarming voor sociale werkplaats en dagbesteding voor mensen met een beperking. Het systeem werkt in combinatie met comfort thermostaten voor het gericht aansturen.

Infrarood verwarming Restaurant
Infraroodpanelen Restaurant

Levering infraroodverwarming voor de verwarming van een restaurant en activiteiten centrum. Gelijkmatige aansturing van de tempertauur met speciaal afgestemd klimaatsysteem.

Infrarood verwarming werkplekken
Werkplekverwarming Breda

Levering infrarood stralers en bureau verwarming voor de gerichte verwarming van werkplekken in de productiehal. De verwarming kan per werkplek worden geregeld op basis van de warmtebehoefte van de werknemers.

Projecten Maak kennis met onze projecten

Op deze pagina is een beknopt overzicht van onze projecten weergegeven. Meer informatie over gerealiseerd projecten en referenties kunt u opvragen bij onze sales afdeling.

Download catalogus

Tijdens een afspraak op locatie vertellen wij u graag meer over deze projecten. Ervaar de werking van HeatXL infrarood verwarming en overtuig uzelf van het comfort.

Dealer worden

Indien u interesse heeft in de wederverkoop van de infrarood verwarming van ons bedrijf kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend kennismaking.

Download catalogus