producent infrarood verwarming

voor groothandel en installateur

Producent infrarood verwarming

producent infrarood verwarming

Producent infrarood verwarming

HeatXL producent infrarood verwarming en warmtepanelen. Wij leveren onze uit voorraad aan installateur en de technische groothandel in Nederland en Belgie.

producent infrarood verwarming panelen

Infraroodpanelen producent

Een groot assortiment infraroodverwarming en terras stralers van een perfecte kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij producent van infraroodsystemen. Altijd de perfecte keuze voor uw verwarmingsproject.

producent infrarood verwarming fabriek

Producent infrarood verwarming

HeatXL levert als producent infraroodpanelen op de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben altijd een grote voorraad in onze magazijn beschikbaar. Bel voor uw prijzen.

producent infrarood verwarming montage

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood verwarming in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge kwaliteit.

Producent Infrarood verwarming

HeatXL is sinds 2008 producent van infrarood verwarming systemen, thermostaten en dimmers. Als Nederlandse importeur en producent staan wij garant voor hoogwaardige producten van een onberispelijke kwaliteit met eenvoudige bediening.

Wij bevinden ons in de situatie dat wij als producent infrarood verwarming aanbieden waarbij het gehele proces van ontwikkeling tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien als een aanspreekpunt.

Steunend op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technieken kunt u vertrouwen hebben in ons vermogen om een oplossing te bieden voor uw infraroodpanelen projecten.

Door het bundelen van al onze kennis als producent van infrarood verwarming met productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezig houden met de verkoop en installatie van infraroodverwarming voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

prijslijst downloaden

Producent infrarood verwarming

Over ons bedrijf

HeatXL is de exclusieve importeur van de Duitse producent infraroodverwarming Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij beneluximporteur van thermostaten en dimmers voor het gebruik in combinatie met elektrische verwarming en infraroodpanelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Catalogus aanvragen

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee. Het is mogelijk dat wij een warmteberekeningen voor uw object maken en vrijblijvend de juiste infraroodverwarming voor u selecteren. Voor vragen over projecten kunt u contact met ons opnemen.

Catalogus aanvragen

Leverancier worden

Bent u als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over onze producten. Wij leveren naast producten graag ondersteuning en adviesen die uw project tot een succes maken. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Catalogus aanvragen