producent infrarood panelen

voor installateur en groothandel

Producent infrarood panelen

producent infrarood panelen

Producent infrarood panelen

HeatXL is producent van infrarood panelen en thermostaten. Wij leveren deze producten uit voorraad in Nederland,Belgie en Luxemburg aan wederverkopers.

producent infrarood productie

Infraroodpanelen producent

Een groot assortiment infraroodpanelen en terras stralers van een mooie kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij producent van infraroodsystemen. Altijd de ruime keuze voor uw specifieke project.

producent infrarood panelen fabriek

Producent infraroodpanelen

HeatXL levert als producent infrarood verwarmingen in de Benelux. Wij hanteren een grote voorraad in onze magazijnen voor directe levering. Bel voor uw inkoopprijzen.

producent infraroodpanelen montage

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood panelen in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste computer technologie leveren wij constant panelen van een hoge kwaliteit.

Producent Infrarood panelen

HeatXL is sinds 2008 producent van infrarood panelen systemen, thermostaat oplossingen fasedimmers. Als Nederlandse importeur staan wij garant voor hoogwaardige producten van een zeer goede kwaliteit met alle benodigde certificaten.

Wij bevinden ons in de situatie dat wij als producent warmtepanelen aanbieden waarbij het gehele proces van ontwikkeling tot productie en van verkoopondersteuning tot transport kunnen voltooien als een aanspreekpunt.

Wij bouwen op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technieken kunnen wij u steeds voorzien in goed producten voor uw project.

Door het bundelen van al onze kennis als producent van infraroodpanelen met productie en een goede voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezig houden met de verkoop en installatie van infraroodpanelen voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

prijslijst downloaden

Producent infrarood panelen

Over ons bedrijf

HeatXL is de exclusieve importeur van de Duitse producent infrarood panelen Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij Beneluximporteur van thermostaat oplossingen en regelkasten voor het gebruik in combinatie met infrarood panelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Catalogus aanvragen

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee. Het is mogelijk dat wij een warmteberekeningen voor uw object maken en vrijblijvend de juiste infraroodverwarming voor u selecteren. Voor vragen over projecten kunt u contact met ons opnemen.

dealer worden

Leverancier worden

Bent u als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over onze producten. Wij leveren naast producten graag ondersteuning en adviesen die uw project tot een succes maken. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Catalogus aanvragen