Mobiele infrarood verwarming

voor bedrijfsmatig gebruik

Mobiele infrarood verwarming

mobiele infrarood verwarming

mobiel verwarmen

Wij leveren oplossingen voor mobiel verwarmen van goede Europeesche fabrikanten. Wij leveren mobiele verwarming rechtstreeks aan de industrie en installateurs.

mobiel verwarmen werkplek

Werkplek mobiel verwarmen

Het mobiel verwarmen van werkplekken is energiezuinig en goedkoop. Producten van degelijke kwaliteit koopt u via onze groothandel voor verwarmen van werkplekken.

mobiel verwarmen loods

Mobiele verwarming kopen

HeatXL levert als groothandel mobiele verwarming uit grote voorraad in Nederland en Belgie. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

mobiel verwarmen werkplaats

Mobiel verwarmen toebehoren

Naast oplosingen voor mobiel verwarmen leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze verwarming. Denk hierbij aan dimmers en timers.

Mobiel verwarmen

Met mobiele verwarming bent u verlost van koude werkplekken en kunt u uw oppervlakte optimaal gebruiken. De mobiele verwarming kan ook worden gebruikt in loodsen en werkplaatsen maar ook inpaktafels en zelfs buiten. Door mobiel te verwarmen kunt u comfortabel en eenvoudig een directe verwarming realiseren bij uw werkplekken in koude loodsen. Het verbruik van mobiele verwarming is erg laag.

Gemiddeld is het verbruik van een mobiele verwarming maar 10 cent per uur! Een mobiele verwarming kan eenvoudig worden bijgezet bij een werkplek of productie locatie. Door toepassing van een mobiele unit bent u zeer flexibel met uw verwarming.

Door het gebruik van energiezuinige infraroodstraling is deze verwarming zuinig in het verbruik van stroom. Met een werkplek verwarming kan een verslindende gasheater worden vervangen. Mobiele verwarming kan prima in combinatie met bestaande verwarming worden gebruikt om het comfort per werkplek te verhogen.

prijslijst downloaden

Mobiel verwarmen met infrarood verwarming

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van mobiele verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technischadvies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Catalogus aanvragen

Mobiele verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

dealer worden

Groothandel mobiele verwarming

Kenmerkend voor ons bedrijf is de no nonsense mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatiestructuur. Wilt u meer weten over onze mobiele verwarming en andere infrarooodverwarming, of heeft u interesse in wederverkoop van onze infrarood verwarming producten? Vraag dan onze catalogus aan.

Catalogus aanvragen