Loods infrarood verwarming

slim besparen in uw bedrijf

Loods infrarood verwarming

loods infrarood verwarming

Loods verwarming

HeatXL levert hoogwaardige loods verwarming van goede Europesche fabrikanten. Wij leveren loods infrarood verwarming rechtstreeks aan de industrie en installateurs.

loods verwarming groothandel

loodsverwarming groothandel

De loods infraroodverwarming van HeatXL is van degelijke kwaliteit en in Nederland en Belgie exclusief verkrijgbaar via onze groothandel voor loods verwarming.

loodsverwarming met infrarood straler

bedrijfsloods verwarming

HeatXL levert als groothandel loods verwarming uit grote voorraad in Nederland en Belgie. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

loods verwarming kopen

Loods verwarming toebehoren

Naast loodsverwarming leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze stralers. Wij leveren dimmers, relaiskasten en bevestigingsmaterialen.

Loods infrarood verwarming

Opslagloodsen, productiehallen en bedrijfsloodsen worden nog vaak verwarmd met gasgestookte lucht verwarming. Deze gaskachels verwarmen lucht die vervolgens de ruimte wordt ingeblazen. Het nadeel van verwarmde lucht is dat deze stijgt; de temperatuur bij de vloer is dus veel lager dan de temperatuur bij het dak. Hierdoor gaat veel geld verloren aan het verwarmen van onbruikbare hoeveelheden lucht.

Daarnaast zijn veel bedrijven uitgerust met een afzuiginstallatie of hebben last van tocht. De warme lucht zal daardoor steeds vervangen worden door opnieuw te verwarmen koude lucht. Loods verwarming met stralingsverwarming werkt anders. Stralingsverwarming verwarmt niet de lucht in de loods maar objecten in het aangestraalde gebied.

Loods verwarming verwarmt dus plaatselijk en direct. Stralingsverwarming werkt op een vergelijkbare manier als de stralen van de zon. De straling zelf is geen warmte maar bestaat uit elektromagnetische golven. Wanneer de golven in aanraking komen met een object ontstaat wrijving en worden deze golven omgezet in warmte.

prijslijst downloaden

Bedrijfsloods verwarming

Groothandel loods verwarming

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van loods verwarming en de daarbij horende artikelen met een scherpe prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze klanten makkelijk maakt.

Catalogus aanvragen

Loodsverwarming groothandel

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

dealer worden

Loods verwarming aanschaffen

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke no nonsense mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatiestructuur. Wilt u meer weten over onze loods verwarming en andere infrarooodstralers, of heeft u interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze producten catalogus aan.

Catalogus aanvragen