Kerk infrarood verwarming

energiezuinig en gericht

Kerk infrarood verwarming

Kerk infrarood verwarming

Groothandel kerk verwarming

HeatXL levert als groothandel infraroodsystemen die geschikt zijn voor kerk verwarming. Zuinig verwarmen van een kerk of kerkbank met onze speciale infrarood verwarming.

kerk verwarming met infraroodpanelen

Kerk verwarming groothandel

De stijgende vraag naar kerk verwarming is voor HeatXL de reden geweest voor de ontwikkeling van een speciaal infraroodsysteem om een kerk energiezuinig te kunnen verwarmen.

kerk verwarming kerkbank

Goedkoop verwarmen groothandel

HeatXL levert een oplossing voor kerkbank verwarming op een efficiente en zuinige manier. Goedkoop in aanleg en gebruik voor elke toepassing.

mobiele kerk verwarming

Groothandel mobiele verwarming

Naast kerkverwarming is HeatXL infraroodverwarming geschikt voor het verwarmen van een kapel of koorruimte. Vraag naar de mogelijkheden.

Kerk infrarood verwarming

Kerk infrarood verwarming is specifiek ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van kerken en andere oude hoge gebouwen, zonder dat onnodig energie verloren gaat aan het verwarmen van lucht. Met ouderwetse verwarming moet men eerst grote hoeveelheden koude lucht verwarmen. Infrarood kerk verwarming verwarmt de plaats waar daadwerkelijk warmte nodig is.

Kerk verwarming verwarmt dus geen lucht maar juist de mensen en objecten in het aanstraal gebiedt. Hierdoor is infrarood kerkverwarming veel zuiniger met energie dan ouderwetse verwarming. De temperatuur in de rest van de kerk kan veel lager worden ingesteld dat geeft een extra besparing.

Ook bij slechte isolatie kan kerk verwarming worden gebruikt. Ook leveren wij mobiele kerk verwarming op een verplaatsbare voetsteun. De kerk verwarming kan gebuikt worden als hoofdverwarming of als bijverwarming in combinatie met bestaande verwarmingsystemen. De stralers kunnen worden uitgerust met dimmers en bewegingsmelders voor extra comfort en besparing.

prijslijst downloaden

Groothandel kerk verwarming

Groothandel kerk verwarming

Met infrarood verwarming voor kerken kan in een handomdraai worden geprofiteerd van comfortabele warmte. Het resultaat is een prettig climaat in een omgeving waar in een korte periode een heerlijk binnen klimaat kan worden behaald. Traditionele verwarming zorgt voor droge lucht en heeft hoge verbruikskosten. Onze kerkverwarming is zuinig in gebruik.

Catalogus opvragen

Groothandel kapel verwarming

Tijdens de mis in een kapel is het in een handomdraai warm. Met HeatXl kerk verwarming. Om tijdens koude dagen voldoende comfort te bieden gebruikt u het best het HeatXL infraroodsysteem. De systemen kunnen direct aan het plafond of de wand worden gemonteerd en besparen daardoor ruimte. Door directe warmtestraling kan men eenvoudig verwarmen.

dealer worden

Groothandel Kerk bijverwarming

HeatXL kerk verwarming is uitermate geschikt voor gebruik als bij verwarming in een kerk. De systemen zijn ruimtebesparend en bijzonder efficient. Binnen enkele minuten is het plaatsbesparende systeem gemonteerd. U profiteerd daarna van comfortabele en energiezuinige warmte. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden voor uw project.

Catalogus aanvragen