Kantoor infrarood verwarming

eenvoudig toepassen in systeemplafonds

Kantoor infrarood verwarming

kantoor infrarood verwarming

Kantoor verwarming

Wij leveren als groothandel kantoor infrarood verwarming van goede Europeesche fabrikanten. Wij leveren kantoor verwarming rechtstreeks aan de industrie en installateurs.

kantoor verwarming groothandel

kantoor verwarming groothandel

De kantoor verwarming van HeatXL is van degelijke kwaliteit en in Nederland en Belgie exclusief verkrijgbaar via onze groothandel voor kantoor verwarming.

kantoor verwarming met infraroodpanelen

kantoor verwarming kopen

HeatXL levert als groothandel kantoor verwarming uit grote voorraad in Nederland en Belgie. Snelle levering aan klanten in de gehele Benelux is daardoor gegarandeerd.

kantoor verwarming kopen groothandel

kantoor verwarming toebehoren

Naast kantoor verwarmingen leveren wij ook een assortiment toebehoren dat aansluit bij de deze warmtepanelen. Wij leveren ook dimmers, relaiskasten en bevestigingsmaterialen.

Kantoor infrarood verwarming

Kantoor verwarming wijkt af van de verwarming van een woning. In tegenstelling tot een woonhuis zijn veel kantoren juist overdag bemand. Daarbij is er in veel kantoren sprake van diverse kantoorruimtes waar mensen werken. Kenmerkend voor de problemen bij kantoor verwarming zijn de verschillen in gewenste temperatuur per unit. Vaak is de temperatuur centraal geregeld en lopen alle kantoorunits mee op de centraal geplaatste CV ketel.

Juist vanwege deze problematiek is infraroodverwarming ideaal als kantoor verwarming. Niet alleen kan met infraroodverwarming veel zuiniger worden verwarmd doordat infraroodpanelen minder energie vragen. Infrarood kantoor verwarming kan ook per kantoorruimte worden aangestuurd met een eigen thermostaat.

Voor de verwarming van kantoren hebben wij diverse infraroodverwarming systemen. Wij hebben bijvoorbeeld verwarming die direct kan worden geplaatst in het systeemplafond! Wanneer een infraroodverwarming als kantoor verwarming kan worden ingezet kan deze gemakkelijk als een systeemplafondplaat worden aangebracht.

prijslijst downloaden

Kantoor verwarming

Groothandel ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van kantoor verwarming en de daarbij horende items met een lage prijsstelling. Dit doen wij door onze producten op tijd, compleet te leveren, technisch advies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Catalogus aanvragen

Kantoor verwarming kwaliteit

Binnen ons assortiment besteden wij extra aandacht aan kwaliteit en streven we binnen de samenwerking met de fabrikanten naar het wederzijdse belang. Door het maken van de juiste beslissingen kunnen wij onze waarden vasthouden in een lange termijn relatie met onze leveranciers en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

dealer worden

Groothandel kantoor verwarming

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke no nonsense mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatiestructuur. Wilt u meer weten over onze kantoorverwarming en andere infraroodstralers, of heeft u interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze producten catalogus aan.

Catalogus aanvragen