Infrarood verwarming

leverancier van producten en projecten

Infrarood verwarming

infrarood verwarming

infrarood verwarming

HeatXL infrarood verwarming is exclusief distributeur voor verschillende Duitse merken in Nederland en Belgie. Kies voor zekerheid door A-kwaliteit en een gedegen advies van onze product specialisten.

infrarood verwarming merken

Infrarood verwarming A merken

HeatXL levert infraroodverwarming van A merken uit een grote eigen voorraad waardoor een snelle levering is gegarandeerd. HeatXL sinds 2008 marktleider in infrarood panelen en bijbehorende artikelen.

infrarood verwarming kwaliteit

Infrarood verwarming kwaliteit

HeatXL infrarood systemen zijn van hoge Europeesche kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik als hoofverwarming in uw woning of bedrijf. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden met onze warmtepanelen.

 infrarood verwarming toepassen

Infrarood verwarming toepassen

HeatXL infrarood verwarming is innovatief en in combinatie met de HeatXL smart thermostaat zeer energiezuinig. Niet voor niets kozen reeds duizenden klanten de afgelopen jaren voor onze infrarood systemen.

Infrarood verwarming Het nieuwe verwarmen

HeatXL infraroodverwarming is allereerst geschikt voor het energiezuinig verwarmen van kamers in uw woning of kantoren in uw bedrijfspand.

Naast infraroodsystemen geschikt voor gebruik in uw woon- of slaapkamer hebben wij speciale infrarood stralers geschikt voor gebruik bij hoge industriele plafonds. Met deze infrarood oplossingen kan eenvoudig en energiezuinig een bedrijfloods of werkplek worden verwarmd.

Hoe werkt HeatXL infrarood verwarming eigenlijk? De infraroodverwarming van HeatXL genereert infraroodstraling die vergelijkbaar is met de warmte straling van de zon.

In tegenstelling tot traditionele verwarming verwarmt u met HeatXL infrarood panelen niet de lucht, maar de omliggende objecten binnen het bereik van het paneel. Hierdoor worden wanden, vloeren, meubels en personen op een aangename temperatuur opgewarmd. Na het opwarmen van deze objecten wordt de warmte weer vrijgegeven aan de ruimte waardoor de luchttemperatuur in de ruimte stijgt.

HeatXL infrarood verwarming heeft panelen met glas en panelen van metaal voorzien van een speciale warmtegeleidende coating. Hierdoor laten de panelen de warmtestraling het best door en kan een grote gelijkmatigheid van warmte worden bereikt.

Meer over infrarood verwarming

infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming rendement

Bij een paneeltemperatuur van 105 tot 120 graden worden de grootste afstanden qua warmte rendement behaalt en vind er een snelle verwarming van de ruimte plaats. Wanneer uw infrarood verwarming de kamer op de ingestelde temperatuur heeft verwarmd zorgt de bijbehorende thermostaat dat de ingestelde temperatuur blijft gehandhaafd. De HeatXL paneel warmte is voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Dat is ruim 10x verder dan het warmtebereik van een traditionele cv radiator. Maar ook op korte afstand voelt deze warmte comfortabel aan.

Meer informatie

infrarood verwarming besparing

Door de toepassing van infrarood verwarming neemt u afscheid van uw lelijke radiatoren en stoffige cv buizen. Daarbij vraagt infrarood systemen geen onderhoud en heeft het lage installatiekosten. De temperatuur van uw warmte panelen kan per ruimte worden geregeld zodat een ongebruikte ruimte niet onnodig verwarmd hoeft te worden. Vanaf nu brengt u altijd snel uw woonkamer of kantoor op een comfortabele temperatuur. Door de flinke besparing op uw energiefactuur is de aankoop van een infraroodverwarming ook in financieel opzicht een verstandige keuze.

Contact opnemen

infrarood verwarming warmte

Infrarood verwarming staat bekend om de comfortabele warmte en gelijkmatige afgifte doordat het systeem gebruikt maakt van de objecten voor de verwarming van een ruimte. Warmteafgifte door objecten kunt u het best vergelijken met het effect van de warmtestraling van de zomerzon. Wanneer de zon een uurtje uw terras heeft verwarmd en vervolgens achter de wolken verdwijnt zullen de muren en uw bestrating nog lange tijd warmte uitstralen terwijl de luchttemperatuur al snel is afgekoeld. Infraroodverwarming werkt op vergelijkbare wijze in op objecten.

Download catalogus