Infrarood verwarming

thermostaten met Wifi en smart instelling

Infrarood verwarming thermostaten

infrarood verwarming thermostaten

Groothandel thermostaten

HeatXL is groothandel voor thermostaten geschikt voor infrarood panelen. Wij leveren onze thermostaten aan installateurs en groothandels. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze catalogus.

thermostaten infrarood panelen

Thermostaten infraroodpanelen

De thermostaten van HeatXL zijn geschik voor infraroodverwarming en van een goede kwaliteit en met simpele bediening. Deze thermstaten zijn exclusief verkrijgbaar voor dealers in de Benelux via HeatXL

groothandel thermostaten infraroodpanelen

Thermostaten groothandel

HeatXL heeft een zeer grote voorraad thermostaten waardoor u altijd tijdig over uw productn kunt beschikken. HeatXL produceerd indien gewenst ook thermostaten onder private label.

plug-in thermostaten

Groothandel thermostaten

Wij leveren een compleet assortiment thermostaten voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De hoge kwaliteit sluit aan bij onze infraroodverwarming. Bel ons voor meer informatie en een catalogus.

Groothandel Thermostaten

Thermostaten zijn er in vele soorten en maten. Onze groothandel heeft een ruim assortiment met thermostaten en toebehoren voor infraroodpanelen. HeatXL is Benelux importeur voor diverse merken. Ook voor het produceren van thermostaten onder uw eigen merknaam kunt u bij ons terecht. Wij regelen dan de productie en import van uw eigen thermostaten.

HeatXL levert thermostaten geschikt voor infraroodverwarming aan geselecteerde wederverkopers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren: groothandels, installatiebedrijven, sanitairleveranciers maar ook bouwbedrijven en aannemers.

Naast thermostaten leveren wij ook diverse dimmers en aansturingssystemen voor industriele toepassingen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste systeemcombinatie voor uw klanten. Voor webshops verzorgen wij ook diensten zoals dropshipping.

Heeft u interesse in de thermostaten van HeatXL of wilt u infraroodverwarming toevoegen aan uw dienstenpakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag.

prijslijst downloaden

Thermostaten groothandel

Thermostaten

Onze thermostaten worden ontwikkeld en geproduceerd in een professionele fabriek. De thermostaten van HeatXL hebben een zeer goede kwaliteit met behoud van een scherpe prijs. De thermostaten zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van onze thermostaten dan vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Thermostaat ontvangers

Een groot aantal van onze thermostaten is geschikt voor intensief en langdurig gebruik voor de aansturing van infraroodverwarming als hoofdverwarming. Met een ruime keus is het thermostaten aanbod ruim te noemen. Het overzicht van de thermostaten kunt u terugzien in onze digitale prijscatalogus. Neem dan contact op en ontvang de catalogus.

dealer worden

Thermostaten industrie

HeatXL heeft speciale thermostaten voor industrieel gebruik in productie en procesverwarming. ook leveren wij speciale aansturing voor stralingsverwarming met hoge vermogens. In combinatie met de juiste thermostaat en relaiskasten werken onze infraroodstralers nog beter.Bekijk de mogelijkheden in onze catalogus

Catalogus aanvragen