Infrarood verwarming

schakelkasten met thermostaat

Infrarood verwarming schakelkasten

infrarood verwarming schakelkasten

Groothandel schakelkasten

HeatXL is groothandel voor schakelkasten en infrarood systemen. Wij leveren onze schakelkasten aan installateurs en groothandels. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze catalogus.

groothandel schakelkasten met  thermostaat

Schakelkasten thermostaten

De schakelkasten van HeatXL worden geproduceerd voor de aansturing en schakeling van infrarood verwarming en blinken uit in kwaliteit en degelijkheid met een simpele bediening.

schakelkasten infraroodpanelen

Schakelkasten bouw

HeatXL heeft een zeer grote voorraad schakelkasten en switch relais en toebehoren voor project en maatwerkbouw. Hierdoor kunt u tijdig over uw maatwerk product beschikken.

groothandel dinrail thermostaat

Groothandel thermostaten

Wij leveren een assortiment DIN rail thermostaten voor zakelijk gebruik. De hoge kwaliteit sluit aan bij onze infraroodverwarming. Bel ons voor meer informatie en een catalogus.

Schakelkasten voor infrarood panelen

Schakelkasten zijn er in vele soorten en maten. HeatXL heeft een ruim assortiment met schakelkasten en toebehoren voor infraroodverwarming. HeatXL is Benelux importeur voor diverse merken. Ook voor de productie van schakelkasten op maat in combinataie met thermostaten onder uw eigen merknaam kunt u bij ons terecht.

HeatXL levert thermostaten geschikt voor de aansturing van infraroodstralers en infraroodverwarming aan geselecteerde wederverkopers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren: groothandels, installatiebedrijven, sanitairleveranciers maar ook bouwbedrijven en aannemers.

Naast thermostaten en schakelkasten leveren wij ook diverse dimmers en aansturingssystemen voor industriele toepassingen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste systeemcombinatie voor uw klanten. Voor webshops verzorgen wij ook diensten zoals dropshipping.

Heeft u interesse in de thermostaten van HeatXL of wilt u infraroodverwarming toevoegen aan uw leveringsgamma Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag.

prijslijst downloaden

Groothandel schakelkasten en thermostaten

Groothandel schakelkasten

HeatXL schakelkasten en thermostaat installaties worden ontwikkeld en geproduceerd door onze deskundige professionals. De schakelkasten van HeatXL hebben een goede kwaliteit met behoud van een scherpe prijs. Indien gewenst bouwen wij systemen op maat voorzien van alle benodigde certificaten. Heeft u interesse in onze thermostaten dan vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Groothandel voor thermostaten

Een groot aantal van onze thermostaten is geschikt voor intensief en langdurig gebruik voor de aansuring van infraroodverwarming als hoofdverwarming. Met een ruime keus is het thermostaten aanbod ruim te noemen. Het overzicht van de thermostaten en schakelkasten kunt u terugzien in onze digitale prijscatalogus. Neem dan contact op en ontvang de digitale catalogus.

dealer worden

Industriele thermostaten groothandel

HeatXL heeft speciale thermostaten voor industrieel gebruik in productie en procesverwarming. Ook leveren wij speciale aansturingen voor stralingsverwarming en infrarood met hoge schakel vermogens. In combinatie met de juiste schakelkasten en relaissturing werken onze infrarood systemen nog beter en zuiniger. Bekijk de mogelijkheden in onze digitale catalogus of bel ons voor informatie.

Catalogus aanvragen