infrarood verwarming pluimveestal

gericht verwarmen

infrarood verwarming pluimveestal

verwarming pluimveestal

Pluimvee verwarming

HeatXL infrarood stralers zijn speciaal gemaakt voor toepassingen in de agrarische sector. Al onze daarvoor bestemde producten zijn water bestendig en gefabriceerd van sterke materialen waardoor een optimale levensduur van de heaters gewaarborgd is. Vraag ons naar de opties in uw bedrijf.

pluimveestal verwarming

Pluimveestal zuinig verwarmen

HeatXL infrarood pluimeestal stralers verwarmen met stralingswarmte. Infrarood verwarming is een elektrische verwarming waarbij energiebesparing en doelgericht verwarmen op 1 staat. Met deze directe vorm van stalverwarming brengt u direct warmte op de plaats waar warmtevraag is.

pluimveestal verwarming infrarood verwarming

Infrarood verwarming pluimvee

Met infrarood verwarming kunt u besparing op uw energiefactuur. Met HeatXL pluimveestalverwarming gaat geen energie verloren aan het verwarmen van grote hoeveelheden lucht. Op deze manier kunt u eenvoudig besparen en een verbetering van het leefklimaat behalen.

pluimvee infrarood verwarming

Stalverwarming voor pluimvee

Wij leveren ook plug en play systemen voor het verwarmen van bepaalde zone's van het oppervlak in pluimvee stallen. Wij leveren pluimveestal verwarming voor het energie zuinig verwarmen van stallen en hokken. Deze systemen zijn zonder grote technische kunde eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken.

Pluimveestal verwarming Effectief en doeltreffend

Pluimveestal verwarming is voor u als pluimveehouder belangrijk, maar natuurlijk ook voor het vee zelf. Of u nu pluimvee, koeien of varkens houdt het gaat om het behalen van een optimaal rendement bij maximaal dieren welzijn.

Pluimvee stalverwarming heeft een belangrijke bijdragen aan het welzijn voor pasgeboren pluimvee. Jonge dieren zijn zeer gevoelig voor kou. Met de infrarood stalverwarming hoeft u zich geen zorgen te maken over kou in uw stallen. Wat zijn nu precies de voordelen van stalverwarming met infrarood en hoe werkt het precies? Onze specialisten vertellen u daar graag meer over. De juiste verwarming met een constante temperatuur heeft invloed op de gezondheid van uw dieren. Het vee eet, slaapt én groeit beter.

Er zijn verschillende soorten pluimveestal verwarming mogelijk. Hoe uw stal het best verwarmd kan worden hangt af van uw wensen en inrichting van de stal. Veel pluimveestallen worden verwarmd met heaters er zijn direct en indirect gestookte verwarmingen die pluimvee stallen kunnen verwarmen.

Met infrarood verwarming is er spraken van directe warmte. De verbruikskosten zijn lager dan bij indirecte verwarming. Infrarood pluimvee verwarming verbruikt bijna geen zuurstof en zorgt voor een betere luchtvochtigheid in de stal.

prijslijst downloaden

pluimvee verwarmen met infrarood verwarming

Pluimveestal verwarming infrarood

Wij leveren energie zuinige infrarood verwarming voor het verwarmen van uw staloppervlak, waarmee u de stal op een vaste temperatuur kunt houden. Deze systemen zijn zuinig in gebruik en gemakkelijk in onderhoud.

bekijk de agri folder

Gelijkmatige temperatuur in de stal

Met het lage energieverbruik van HeatXL pluimvee stalverwarming realiseert u al snel een besparing op uw gasverbruik van méér dan 50%. Op verschillende veehouderij bedrijven zijn testen uitgevoerd met een zeer goede resultaten.

meer informatie aanvragen

Gezonde warmte in uw stal

Bij het gebruik van infrarood verwarming ontstaat geen dure warmeluchtopslag in de nok van uw stal maar comfortabele stralingswarmte vanuit de nok. Stalverwarming met een sterke reductie van condensvorming in de stal.

direct contact opnemen