infrarood verwarming leverancier

voor de installateur en projecten

infrarood verwarming leverancier

infrarood verwarming leverancier

infrarood verwarming leverancier

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor panelen en stralers. Wij leveren onze verwarming aan installateurs en groothandels in de Benelux. Snelle levering en scherpe prijzen!

infrarood verwarming leverancier panelen

infrarood panelen leverancier

Een compleet assortiment infraroodverwarming van een degelijke Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij infrarood verwarming leverancier. In ons assortiment bevat een oplossing voor uw klant.

infrarood verwarming leverancier fabriek

Fabriek infrarood verwarming

HeatXL is infrarood verwarming leverancier voor Nederlandse en Belgische installateurs. Wij hebben constant een grote voorraad infrarood verwarming beschikbaar. Bel voor uw inkoopcondities.

infrarood verwarming leverancier productie

productie in Duitsland

Wij fabriceren onze infraroodverwarming in een nieuwe fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technologie leveren wij producten van een hoge kwaliteit.

Infrarood verwarming leverancier

HeatXL is sinds 2008 infrarood verwarming leverancier. Wij leveren naast verwarmingsystemen ook aanverwante producten. Als Nederlandse importeur en producent staan wij voor hoogwaardige producten van een goede kwaliteit.

Wij bevinden ons in een bijzondere situatie waar wij als infrarood verwarming leverancier het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien onder één dak.

Met onze uitgebreide praktijkervaring en met behulp van de nieuwste technologie hebben wij het in ons vermogen om een oplossing te bieden voor uw infrarood verwarming project.

Door het combineren van opgedane kennis als infrarood verwarming leverancier met productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor de technsiche groothandel en installateur.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip bij installateurs en groothandels die zich bezig houden met de verkoop en installatie van infrarood verwarming bij zowel zakelijke als particuliere projecten.

prijslijst downloaden

Infrarood verwarming leverancier

Over onze groothandel

HeatXL is infrarood verwarming leverancier en de officiële importeur van de Duitse fabrikant Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Ook importeren wij goede thermostaten voor het gebruik in combinatie met elektrische verwarming en infrarood panelen. Wij leveren tegen aantrekkelijke prijzen aan de installateur en groothandel.

Catalogus aanvragen

Levering aan projecten

HeatXL levert ook rechtstreeks aan kleine en grote projecten. HeatXL staat garant voor de perfecte kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee. Het is mogelijk dat wij een berekeningen maken voor uw project en vrijblijvend de juiste infraroodverwarming voor u selecteren. Voor vragen over projecten neemt u direct contct op.

dealer worden

Leverancier worden

Bent u als groothandel of instalateur ook zo enthousiast over onze infrarood verwarming? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wij vertellen u alles over onze systemen. Wij leveren naast producten graag ondersteuning en advies die uw project tot een succes maken. Wij komen graag vrijblijvend met u ion contact om de mogelijkheden met u door te nemen.

Catalogus aanvragen