Infrarood verwarming dimmers

voor korte golf infraroodstralers

Infrarood verwarming dimmers

dimmers infraroodverwarming

Dimmers groothandel

Infrarood verwarming dimmers van HeatXL zijn geschikt voor infraroodstralers. Wij leveren deze dimmers aan installateurs en groothandels. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze catalogus.

dimmers infraroodstralers groothandel

Dimmers infrarood stralers

De dimmers van HeatXL zijn geschik voor infraroodstralers tot 8000 watt van een goede kwaliteit en met simpele bediening. De dimmers zijn verkrijgbaar met en zonder sturing op afstand.

dimmers en thermostaten groothandel

Dimmers groothandel

HeatXL heeft een zeer grote voorraad dimmers voor de toepassing bij infrarood verwarming waardoor u altijd gemakkelijk over uw producten kunt beschikken. HeatXL produceerd ook maatwerk voor projecten.

plug-in dimmer groothandel

Groothandel dimmers

Wij leveren een compleet assortiment dimmers voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De hoge kwaliteit sluit aan bij onze infraroodstralers. Bel onze groothandel voor meer informatie.

Infrarood verwarming dimmers

Infrarood verwarming dimmers zijn er in vele soorten en maten. Onze groothandel heeft een ruim assortiment met dimmers en andere toebehoren voor infraroodstrales en terras verwarming. HeatXL is Benelux importeur voor diverse merken. Ook voor het produceren van dimmers onder uw eigen merknaam kunt u bij onze groothandel terecht. Wij regelen dan de productie en import van uw O.E.M. dimmer.

HeatXL levert dimmers geschikt voor infraroodstralers en terrasverwarming aan geselecteerde wederverkopers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren: groothandels, installatiebedrijven, sanitairleveranciers maar ook bouwbedrijven en aannemers.

Naast dimmers leveren wij ook diverse thermostaten en aansturingssystemen voor industriele infrarood verwarming. Wij begeleiden u graag bij het opstellen van de juiste systeemcombinatie voor uw klanten. Voor webshops verzorgen wij ook diensten zoals dropshipping.

Heeft u interesse in de dimmers van HeatXL of wilt u infraroodstralers toevoegen aan uw dienstenpakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag.

prijslijst downloaden

Dimmers groothandel

Dimmers groothandel

Onze dimmers zijn gemaakt en ontwikkeld in een professionele fabriek. De dimmers van HeatXL hebben een zeer goede kwaliteit met behoud van een scherpe prijs. De dimmers zijn voorzien van de benodigde certificering. Heeft u interesse in de inkoop van onze dimmers dan vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Dimmer ontvangers

Een groot aantal van onze dimmers is geschikt voor intensief en langdurig gebruik voor de aansturing van infraroodstralers in de industrie of uitgebreide systemen voor een horeca terras. Met een ruime keus is dimmer aanbod ruim te noemen. Het overzicht van de dimmers kunt u terugzien in onze digitale prijscatalogus.

Dealer worden

Dimmers industrie

HeatXL heeft speciale dimmers voor de industrie en voor productie en procesverwarming. Ook leveren wij speciale aansturing voor stralingsverwarming met hoge vermogens. In combinatie met de juiste dimmer en relaiskasten werken onze infraroodstralers nog beter.Bekijk de mogelijkheden in onze catalogus

Catalogus aanvragen