Infrarood panelen

advies verkoop en projecten

Infrarood panelen

infrarood panelen

infrarood panelen

HeatXL is exclusief distributeur van infrarood panelen voor verschillende Duitse merken. Kies de zekerheid van topkwaliteit producten en een degelijk advies van onze ervaren infrarood verwarming adviseurs. Neem contact op voor een offerte op maat.

infrarood panelen merken

Infrarood panelen A merken

HeatXL levert infrarood systemen van A leveranciers uit een grote eigen voorraad. Hierdoor is een snelle levering aan u gegarandeerd. HeatXL levert sinds 2008 infraroodpanelen van hoge kwaliteit aan wederverkopers en in projecten.

infrarood panelen kwaliteit

Infrarood panelen kwaliteit

HeatXL infrarood verwarmingen zijn van een hoge kwaliteit en gemaakt voor intensief gebruik als hoofdverwarming in uw woning of bedrijfspand. Vraag onze adviseurs naar de vele mogelijkheden en de best passende oplossing in uw project.

 infrarood panelen toepassen

Infrarood panelen toepassen

HeatXL infrarood warmtepanelen zijn innovatief en energie besparend en in combinatie met de HeatXL slimme thermostaten zeer energie zuinig. Niet voor niets kozen vele duizenden klanten voor onze infraroodpanelen. Bekijk onze referenties of bezoek onze showroom.

Infrarood panelen Het moderne verwarmen

HeatXL infrarood panelen zijn zeer geschikt voor het energie zuinig verwarmen van kamers in woningen of het kantoor in uw bedrijf.

Naast infrarood warmtepanelen die geschikt zijn voor gebruik in uw woonkamer of serre hebben wij speciale infrarood systemen gemaakt voor gebruik aan hoge industriele plafonds. Met deze infrarood panelen kan simpel en energie zuinig een bedrijfshal of werkplek worden verwarmd.

Hoe werken HeatXL infrarood panelen dan precies? De infraroodpanelen van HeatXL genereren infraroodwarmte die vergelijkbaar is met de warmtestraling van de zon.

Anders dan traditionele verwarming verwarmen HeatXL infrarood panelen niet eerst lucht, maar de aanwezige objecten binnen het straalbereik van de panelen. Hierdoor worden wanden, vloeren, meubels en de aanwezige personen op een prettige temperatuur verwarmd. Na het opwarmen van de objecten wordt de warmte weer afgegeven aan de kamer waardoor de lucht temperatuur in de kamer gelijkmatig stijgt.

HeatXL heeft infrarood panelen van glas en panelen van glad metaal voorzien van een speciale warmtegeleidende verflaag. Hierdoor laten onze panelen de warmtestraling het best door en kan een goede gelijkmatigheid van warmte worden behaald.

Meer over infrarood panelen

infrarood panelen kopen

Infrarood panelen rendement

Bij een paneeltemperatuur van 105 tot 120 graden wordt de beste afstand en grootste warmte rendement gehaald en vind er een snelle opwarming van de kamer plaats. Wanneer uw infrarood systeem de ruimte op de ingestelde temperatuur hebben opgewarmd zorgt de bijbehorende thermostaat dat de gewenste temperatuur in stand blijft. Met HeatXL infrarood panelen is de warmte voelbaar tot een afstand van ongeveer 4 meter. Dat is wel 10x verder dan het warmtebereik van een ouderwetse cv radiator of kachel. Maar ook op kortere afstand voelt de warmte plezierig aan.

Meer informatie

infrarood panelen besparing

Door het toepassen van infrarood panelen kunt u afscheidt nemen van de lelijke radiatoren en het stof op c.v. leidingen. Tevens vragen infraroodpanelen geen jaarlijks onderhoud en hebbben ze lage installatie kosten. De temperatuur van uw infrarood systeem kan per kamer worden ingeregeld zodat een niet gebruikte kamer niet onnodig verwarmd hoeft te worden. Vanaf nu is uw woonkamer of kantoor altijd snel op een comfortabele temperatuur. Door de flinke energiereductie daalt uw energiefactuur. Hierdoor is de aankoop van infraroodpanelen ook in financieel opzicht een goede keuze.

Contact opnemen

infrarood panelen warmte

Infrarood panelen staan bekend om de heerlijke warmte afgifte en gelijkmatige spreiding doordat dit systeem gebruikt maakt van objecten voor het verwarmen van een kamer. Warmte afgifte door een object kun je het best vergelijken met het effect van de warmtestralen van de winterzon. Wanneer de zon een tijdje uw terras heeft verwarmd en vervolgens achter de wolken verdwijnt zal de muur en uw straatwerk nog lange de warmte uitstralen terwijl de normale luchttemperatuur veel sneller is afgekoeld. Infrarood warmte panelen werken ook op deze wijze in op objecten.

Download catalogus