Infrarood verwarming fabrikant

sinds 2008 marktleider Benelux

Infrarood panelen fabrikant

infrarood panelen fabrikant

infrarood panelen fabrikant

HeatXL infrarood panelen fabrikant voor de Benelux. Sinds 2008 leveren wij onze infraroodpanelen rechtstreeks aan installateurs en groothandels. Bel voor uw condities.

infrarood panelen fabrikant collectie

Infraroodpanelen fabrikant

Een groot assortiment infraroodpanelen van een perfecte Europeesche kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij infrarood panelen fabrikant. In ons assortiment zit altijd een oplossing voor uw klant.

infrarood panelen fabrikant voorraad

Fabriek infrarood panelen

HeatXL levert als infrarood panelen fabrikant op de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben altijd een grote voorraad infrarood panelen in ons magazijn op voorraad. Bel voor uw inkoopcondities.

infrarood panelen fabrikant montage

Fabriek in Duitsland

Wij assembleren onze infrarood panelen direct in de fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste machines en componenten leveren wij steeds mooi afgewerkte panelen van een hoge kwaliteit.

Infrarood panelen fabrikant

HeatXL is sinds 2008 infrarood panelen fabrikant ook leveren wij bijbehorende electronica zoals thermostaten en regelkasten. Als Europeesche importeur en fabrikant staan wij voor hoogwaardige panelen met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij hebben een uniek bedrijf dat als enige infrarood panelen fabrikant het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien onder één dak.

U kunt bouwen op onze enrome praktische kennis en met behulp van de nieuwste technologie kunt u vertrouwen hebben in de werking van onze infrarood panelen in uw projecten.

Door het bundelen van al onze kennis als infrarood verwarming met leverancier met eigen productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateurs en groothandels die zich bezig houden met de verkoop en installatie van infraroodverwarming voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

prijslijst downloaden

Infrarood panelen fabrikant

Over ons bedrijf

HeatXL is de officiële importeur en infrarood panelen fabrikant. De merken Welltherm en het Italiaanse ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’ vertrouwen ons de exclusieve distributie toe. Daarnaast zijn wij importeur van de hoogwaardige thermostaten voor het gebruik in combinatie met infraroodpanelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Catalogus aanvragen

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan projectbedrijven en aannemers. HeatXL producten staan garant voor perfecte kwaliteit met een scherpe prijsstelling. Wij denken graag met u mee en maken indien gewenst een warmteberekeningen voor uw project. Waarbij wij de geschikte infraroodpanelen voor u uitzoeken. Voor vragen over projecten kunt u contact opnemen.

Dealer worden

Leverancier worden

Bent u als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over onze producten. Wij leveren naast producten graag ondersteuning en adviesen die uw project tot een succes maken. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Catalogus aanvragen