infrarood loods verwarming

voor bedrijfshallen en loodsen

Infrarood loods verwarming

infrarood loods verwarming

Infrarood loods verwarming

HeatXL levert als groothandel infrarood loods verwarming en infrarood stralers. Wij leveren deze industriele loodsverwarming aan dealers in Nederland, Belgie en Duitsland. Ook projectlevering aan bedrijven mogelijk.

infrarood loodsverwarming stralers

Starprogetti loods verwarming

De Heliosa loods verwarming van Starprogetti is krachtig en efficient. Met deze industriele stralings verwarming kan eenvoudig en energiezuinig een loods of werkruimte snel worden verwarmd.

heliosa loods verwarmig atex

Groothandel Atex verwarming

HeatXL is groothandel van Heliosa loodsverwarming en ATEX stralers. Vanuit onze voorraad in Nederland beleveren wij het dealernetwerk in de Benelux. Vraag onze catalogus aan en laat uw besparing berekenen door onze adviseurs.

groothandel Heliosa verwarming agri

Groothandel voorraad Nederland

Naast Heliosa industrie infrarood verwarming leveren wij ook complete infrarood systemen voor verwarming in de agrarische sector. Denk hierbij aan het gebruik in stallen voor de verwarming van vee . Combineer loods verwarming met sensoren en dimmers.

Groothandel Heliosa loods verwarming

Heliosa loods verwarming is er in diverse uitvoeringen en wattages. De behuizing is gemaakt voor intensief gebruik en bestand tegen inwerking van vocht en vuil. Naast de standaard uitvoeringen, zijn stralers opgenomen in het assortiment voor het gebruik in een ATEX omgeving of stallen.

U kunt steeds een keuze maken uit diverse bevestigingsmogelijkheden voor plafond- of wandmontage. Door de systemen uit te voeren met dimmers en sensoren kan extra op de verbruikskosten worden bespaard. U kunt bij HeatXL terecht voor alle benodigde accessoires en bevestigingssystemen voor loodsverwarming.

HeatXL levert Heliosa loods verwarming en industriestralers aan deskundige wederverkopers en installateurs in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren: Groothandels, zelf installerende industrie en totaalinstallateurs. Ook leveren wij rechstreeks aan grote projecten.

Onze adviseurs helpen u graag bij het afstemmen van de Heliosa loods verwarming die het beste aansluit bij uw project. Zo krijgt u van hen steeds een goed overzicht van de exemplaren die aan uw eisen voldoen.

prijslijst downloaden

Groothandel Heliosa loodsverwarming

Groothandel loodsverwarming

StarProgetti is een Italiaanse leverancier van loods verwarming. De systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek zodat zware industriele kwaliteit gewaarborgd is. De loods verwarming van Heliosa heeft een goede kwaliteit en een stevig ontwerp. De producten zijn voorzien van alle benodigde certificaten. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Loods verwarming

StarProgetti produceert met de Titan serie loodsverwarming voor professioneel gebruik als hoofdverwarming in loodsen en hallen. Naast loodsheaters maakt ook ATEX industrieleverwarming onderdeel uit van de collectie. Het overzicht van de producten kunt u bekijken in onze website en in de digitale prijscatalogus. Vraag hiervoor onze catalogus op.

Dealer worden

Groothandel Helisoa distributie

HeatXL hanteert een grote StarProgetti productenvoorraad zodat snel kan worden geleverd. Wij ontvangen wekelijks zendingen vanuit Italie. Hierdoor kunnen wij voorzien in een snelle levering van uw Heliosa industrieverwarming. De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt dat een snelle levering aan uw klant is gegarandeerd.

Catalogus aanvragen