Infrapower infrarood verwarming

spiegel voor de badkamer

Infrapower infrarood verwarming spiegel

infrapower infrarood verwarming spiegel

Infrapower spiegel panelen

Infrapower infrarood verwarming spiegel is een fraaie aanvulling voor uw woning of badkamer. Door gepatenteerde koolstofvezel technologie staat dit paneel garant voor een goede efficiëntie en een fraai modern uiterlijk.

infrapower infraroodverwarming spiegel achterkant

Infrapower spiegel paneel groothandel

Het verwarmingselement is gemaakt uit koolstofvezel met nano zilver en is ontwikkeld door het team van Infrapower in samenwerking met internationale leveranciers. Energie zuinige infrarood verwarming voor iedereen.

infrapower infraroodverwarming spiegel badkamer

Badkamer warmte paneel

HeatXL levert als importeur Infrapower infrarood verwarming spiegel panelen voor de toepassing als badkamer verwarming. Vraag ons naar de afmetingen en technische specificaties van deze fraaie infraroodpanelen.

groothandel infrapower infraroodverwarming spiegel

Groothandel Spiegel paneel zonder kader

Infrapower spiegelpanelen worden geleverd zonder kader. Dat geeft het paneel een luxe uitstraling. Voor meer informatie over spiegel infraroodverwarming belt u met onze groothandel.

Groothandel Infrapower infrarood verwarming spiegel

De zon verwarmt de aarde doordat infraroodstraling, wordt opgenomen en vervolgens wordt afgegeven aan de lucht. De basiswerking van infraroodpanelen van Infrapower werkt precies op die manier. Met infrarood panelen van Infrapower verwarmt u objecten zonder eerst de lucht op te warmen.

Door de gelijke warmte verdeling voelen Infrapower spiegelpanelen al bij lagere omgevingstemperatuur comfortabel aan. Dat zorgt voor een bezuiniging van ongeveer 30% op dekosten. Het benodigde vermogen voor het verwarmen met spiegelpanelen is afhankelijk van de oppervlakte van de te verwarmen badkamer en de gewenste temperatuur.

Infrapower spiegel panelen kan men sturen met een losse plug in thermostaat met weekprogramma of onzichtbaar door middel van een draadloze thermostaat met ruimte ontvanger.

Wij leveren Infrapower spiegel infraroodpanelen direct aan: de groothandel en het installatiebedrijf, badkamerleveranciers maar ook bouwbedrijven en aannemers zijn onze klanten. Naast levering van panelen bieden wij extra diensten aan onze wederverkopers. Denk hierbij aan projectplanning, installatieadvies en dropshipping naar klanten.

prijslijst downloaden

Groothandel Infrapower infrarood verwarming glas

Groothandel Infrapower spiegel verwarming

Infrapower is een fabrikant uit Oostenrijks. Ze produceren infraroodverwarming in een productiefaciliteit in China. De infraroodverwarming van Infrapower is van een goede kwaliteit en heeft de benodigde certificaten. De panelen zijn zeer geschikt voor badkamers. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van wederverkoop van onze producten.

Catalogus aanvragen

Groothandel Infrapower warmte panelen

Infrapower heeft spiegel infraroodverwarming voor particulier gebruik als bijverwarming in de badkamer of de gang. Er is keuze in maten en wattage. Het totaal overzicht van spiegel infraroodverwarming dat HeatXL van Infrapower voert kunt u terugvinden in onze prijslijsten en catalogus. Bent u installateur? Neem dan contact op voor uw condities.

Dealer worden

Groothandel Infrapower distributie Nederland

HeatXL heeft een voorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Constant ontvangen wij van Infrapower zendingen met spiegel panelen waardoor een snelle uitlevering van infraroodverwarming voor u is gegerandeerd. Door een stevige samenwerking met diverse transportondernemingen is snelle levering gegarandeerd.

Catalogus aanvragen