Infrapower infrarood verwarming

glas panelen

Infrapower infrarood verwarming glas

infrapower infrarood verwarming glas

Infrapower infrarood verwarming glas

Infrapower infrarood verwarming glas panelen zijn iets duurder in aanschaf dan de goedkope kunststof basispanelen. Door gepatenteerde koolstofvezel technologie staan deze panelen garant voor een goede efficiëntie.

infrapower infraroodverwarming glas achterkant

Infrapower glas paneel groothandel

Het verwarmingselement van koolstofvezel met nikkel en nanozilver is ontwikkeld door Oostenrijkse technici in samenwerking met Japanse en Duitse toeleveranciers. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

infrapower infrarood verwarmig glas wit groothandel

Groothandel wit Infrarood paneel

HeatXL levert als groothandel Infrapower infrarood verwarming glas panelen in wit glas maar ook in zwart glas. Vraag ons naar de specificaties van deze fraaie elektrische warmtepanelen en bekijk de verschillende maatvoering.

infrapower infrarood verwarming glas zwart

Groothandel glas paneel zwart kader

Infrapower glaspanelen kunnen worden geleverd met een witte of zwarte glasplaat. Dat geeft het paneel de luxe uitstraling en goede warmteverdeling. Voor meer informatie over dit product neemt u contact op met onze groothandel.

Infrapower infrarood verwarming glas

De zon verwarmt doordat infrarood straling de aarde opwarmt en deze de opgenomen warmte weer afgeeft aan de lucht. De basis infraroodverwarming van Infrapower werkt precies zo. Met infraroodpanelen van Infrapower verwarmt u objecten zonder eerst de lucht te verwarmen.

Door de gelijkmatige warmte distributie voelen Infrapower infrarood verwarming glas panelen al bij lage temperatuur comfortabel aan. Dat zorgt voor een bezuiniging van tot 30% op de stookkosten. Het benodigde vermogen voor het verwarmen met glaspanelen is afhankelijk van de oppervlakte van de te verwarmen ruimte en de gewenste temperatuur.

Infrapower infrarood verwarming glaspanelen kan men koppelen aan een losse plugin thermostaat met programma, of in een groep aansturen door middel van een draadloze thermostaat met ruimte ontvangers.

Wij leveren Infrapower infrarood verwarming glas rechtstreeks aan: groothandels en installatiebedrijven, badkamerleveranciers maar ook bouwbedrijven en aannemers zijn onze klanten. Naast levering van producten bieden wij aanvullende diensten aan onze wederverkopers. Denk daarbij aan projectbegeleidingen, installaatieadvies en dropshipping naar eindklanten.

prijslijst downloaden

Infrapower infrarood verwarming glas

Groothandel Infrapower

Infrapower is een Oostenrijkse fabrikant van infraroodverwarming. De panelen worden ontwikkeld en geproduceerd in een productie eenheid in China. De infraroodpanelen van Infrapower zijn van een goede kwaliteit en hebben de benodigde certificaten. wij u graag over de mogelijkheden van wederverkoop.

Catalogus aanvragen

Groothandel Infrapower panelen

Infrapower heeft glas infraroodpanelen voor particulier gebruik als hoofd- en als bijverwarming. Er is een beperkte keuze in maten en wattages. Het totaaloverzicht van de glas infraroodpanelen dat HeatXL van Infrapower voert kunt u terugvinden in onze prijscatalogus. Bent u installateur? Neem dan contact op voor prijzen en condities.

Dealer worden

Groothandel Infrapower distributie

HeatXL heeft een voorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Constant ontvangen wij van Infrapower zendingen met glas panelen waardoor een snelle uitlevering van infraroodpanelen aan u is gegarandeerd. Door een goede samenwerking met diverse transportbedrijven is snelle levering gegarandeerd.

Catalogus aanvragen