Infrapower infrarood verwarming basic

infraroodpanelen

Infrapower infrarood verwarming basic

infrapower infrarood verwarming basic

Infrapower basic panelen

Infrapower infrarood verwarming basis panelen zijn voordelig in aanschaf en betrouwbaar in gebruik. Met een gepatenteerde koolstofvezel warmte element en reflector technologie staan deze panelen garant voor een goede efficiëntie. Voordelig verwarmen met Infrapower.

infrapower infrarood verwarming basic paneel

Groothandel Infrapower warmtepaneel

Het verwarmingselement van koolstofvezel met nikkel en nano zilver is ontwikkeld door Oostenrijkse technici in samenwerking met Duitse leveranciers. Deze hoogwaardige verwarmings elementen worden toegepast in alle Infrapower panelen.

infrapower infraroodverwarming groothandel

Goedkoop infrarood paneel groothandel

HeatXL levert als importeur Infrapower infrarood verwarming basic uitvoering. Basis panelen zijn een goedkoop alternatief voor glazen infraroodpanelen. Met de basis panelen kunt u goedkoop en voordelig elektrisch verwarmen.

infrapower infraroodverwarming wit groothandel

Basis infrarood paneel groothandel

Infrapower infrarood verwarming basic panelen kunnen worden geleverd met een witte frame afwerking. Dat geeft een luxere uitstraling. De panelen kunnen worden bevestigd aan wanden en plafonds. Lees meer informatie op de website.

Infrapower infrarood verwarming basic

De zon verwarmt de aarde door infraroodstraling, de aarde geeft de opgenomen warmte weer af aan de lucht. De basis infraroodpanelen van Infrapower werken precies zo. Met infraroodverwarming van Infrapower verwarmt u objecten zonder eerst de lucht te verwarmen.

Door de gelijkmatige warmteverdeling voelen Infrapower infrarood verwarming basic panelen al bij lage temperaturen comfortabel aan. Dat zorgt voor een besparing van tot 30% op uw energiekosten. Het benodigde wattage voor het verwarmen met infrarood is afhankelijk van de te verwarmen ruimte en temperatuurwens.

Infrapower basis panelen zijn te koppelen aan een losse plug-in thermostaat met weekprogramma of in een groep te bedienen door middel van een draadloze thermostaat in combinatie met een ontvanger.

Wij leveren Infrapower basis infraroodpanelen rechtstreeks aan: technischegroothandels en installateurs, badkamerleveranciers maar ook bouwondernemingen en aannemers. Naast levering bieden wij ondersteunende diensten aan onze wederverkopers. Denk hierbij aan projectbegeleidingen, installaatieadvies en dropshipping naar eindklanten.

prijslijst downloaden

Infrapower infrarood verwarming basic

Groothandel Infrapower infrarood

Infrapower is een Oostenrijkse productent van infraroodpanelen. Het systeem worden ontwikkeld en geproduceerd in een fabriek in China. De infrarood verwarming van Infrapower is van prima kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van Infrapower dan vertellen u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Infrapower warmte panelen

Infrapower heeft basic infrarood verwarming voor particulier gebruik als hoofdverwarming maar ook als bijverwarming. Er is beperkte keuze in maatvoeringen. Het overzicht van de producten dat HeatXL van Infrapower voert kunt u terugvinden in onze prijscatalogus. Neem contact op voor prijzen en condities.

Dealer worden

Groothandel Infrapower distributie Nederland

HeatXL hanteert een voorraad zodat snel aan u kan worden geleverd. Wekelijks ontvangen wij van Infrapower zendingen met basic panelen waardoor een vlotte levering van infraroodverwarming aan u is verzekerd. Door een intensieve samenwerking met diverse distributiepartners is snelle levering van producten aan uw klant gegarandeerd.

Catalogus aanvragen