importeur infrarood verwarming

en infraroodpanelen

Importeur infrarood verwarming

importeur infrarood verwarming

Importeur infrarood verwarming

Marktleider en importeur infrarood verwarming HeatXL levert infraroodverwarmingen aan installateurs en wederverkopers in Nederland en Belgie. Informatie over onze producten kunt u downloaden op deze website.

importeur infrarood panelen

Infrarood panelen voorraad

Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment infrarood verwarming van de beste Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij actief als importeur infrarood verwarming systemen. Wij hebben een ruim assortiment warmtepanelen en thermostaten uit voorraad leverbaar.

importeur infrarood verwarming voorraad

Voorraad infrarood verwarming

HeatXL levert als importeur infrarood verwarming uit voorraad in combinatie met advies en calculatie ter ondersteuning van onze dealers in de Benelux. Wij hebben constant een grote voorraad infrarood panelen in ons magazijn beschikbaar.

importeur infrarood verwarming montage

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood panelen bij onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken produceren wij constant panelen van een hoge kwaliteit voorzien van de zwaarste keuringen. Dit geeft onze klanten de zekerheid van een goed product.

Importeur Infrarood verwarming

HeatXL is sinds 2008 marktleider in infrarood systemen en bijbehorende thermostaten in de Benelux. Als Nederlands bedrijf en importeur houden wij van hoogwaardige producten van een onberispelijke kwaliteit.

Wij bewegen ons in de unieke positie dat wij als enige importeur infrarood verwarming leveren waarbij wij het gehele proces van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien onder één dak.

Bouwend op onze uitgebreide praktische kennis en met jaren aan ervaring kunt u vertrouwen hebben in ons vermogen maatwerk te bieden voor uw infrarood verwarming projecten.

Door het combineren van de kennis van infraroodpanelen met productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels die zich bezig houden met de verkoop en installatie van infraroodverwarmingen voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

prijslijst downloaden

Infrarood verwarming kopen

Over ons bedrijf

HeatXL is de officiële Benelux importeur van de Duitse marktleider en fabrikant Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij importeur en producent van thermostaten voor het gebruik in combinatie met elektrische stralers en infraroodpanelen. Wij leveren tegen messcherpe prijzen aan installateurs.

Meer informatie

Levering voor projecten

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat synoniem voor goede kwaliteit en met een scherpe prijs. Wij denken graag mee. Het is mogelijk dat wij een warmte berekeningen voor uw object maken en vrijblijvend de juiste infraroodverwarming selecteren voor uw project. Voor vragen over ondersteuning kunt u contact met ons opnemen.

Dealer worden

Leverancier worden

Bent u als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over onze producten. Wij leveren naast producten graag ondersteuning en adviesen die uw project tot een succes maken. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Catalogus aanvragen