hot yoga infrarood verwarming

voor yogastudio's

Hot yoga infrarood verwarming

hot yoga infrarood verwarming

Hot yoga infrarood verwarming

Hotyoga-verwarming.nl is geproduceerd met het oog op het gebruik van infrarood verwarming in een hot yoga of Bikramstudio. HeatXL heeft een speciale website met alle informatie. Bezoek hotyoga-verwarming.nl hier.

hot yoga studio verwarming

www.hotyoga-verwarming.nl

HeatXL heeft een gepatenteerd hotyoga infrarood systeem ontwikkeld. Dit systeem is specifiek gemaakt voor yogastudio verwarming van speciaal ESG veiligheidsglas. Bekijk de referenties op onze speciale website.

Bikram yoga verwarming

Yoga studio verwarming

Voor hotyoga studio's ontwikkelden wij speciale thermostaten voor het gericht aansturen van infrarood verwarming bij hogere temperaturen. Bekijk de werking van ons systeem op www.hotyoga-verwarming.nl bezoek de website.

hot yoga verwarming project

Hot yoga projecten referenties

Met hot yoga infrarood panelen van HeatXL koopt u een kwaliteitsproduct. Vraag ons naar de vele referenties die u voor gingen. Indien gewenst plannen wij een afspraak in een van de studio's voor een kennismaking met ons unieke infrarood systeem.

Hot yoga infrarood verwarming

Producent van hotyoga infrarood verwarming en leverancier van Welltherm hot yoga panelen. Deze panelen gaan verder dan alleen het technisch verwarmen van een hotyoga studio. Onze hot yoga infrarood panelen maakt deel uit van de beleving in uw yoga school en van de boodschap die u de deelnemers geeft. Het gaat dan niet alleen over een gebruiksvoorwerp, maar over een belangrijk onderdeel van uw yoga school waar u op moet kunnen bouwen.

HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de productie van hot yoga verwarming. Wij zien de uitdaging en het potentieel. Belangrijker is dat wij het enthousiasme beleven van onze klanten die werken met onze hot yoga verwarming. Dat geeft de energie om ons dagenlijks te onderschijden en beter te worden. Want zoals bij elk bedrijf starte wij met een droom: de beste zijn in ons vakgebied

Na de start met de productie van hot yoga infrarood verwarming in 2008 zijn wij inmiddels de belangrijkste leverancier voor hotyoga verwarming in Europa. Een groeiend klantenbestand in Nederland, Belgie en Duitsland is daarvan het bewijs. Want een tevreden klant is onze beste advertentie.

www.hotyoga-verwarming.nl

Hot yoga verwarming kopen

Infrarood verwarming hotyoga

Hot yoga infrarood panelen zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd met het oog op de verwarming van een hot yogaruimte of hot pilatesstudio. Hiermee verwarmt u direct deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodwarmte. Wij vertellen u graag meer over de werking. Heeft u interesse in de wederverkoop van hot yoga infraroodverwarming neem dan contact op.

Naar hot yoga website

Yoga verwarming groothandel

Hot yoga infrarood panelen hebben een hooggwaardige glasafwerking, gemaakt voor langdurig en intensief gebruik in een bikramstudio. Het ESG veiligheidsglas is bestand tegen de hoge temperaturen die nodig zijn in een hotyoga school. Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden of wilt weten hoe uw studio kan werken met hotyoga panelen, leggen wij u graag uit waarom zoveel studios kiezen voor HeatXL.

Naar hotyoga website

hotyoga infrarood voordelen

HeatXL verzorgt als groothandel de distributie van hot yoga infrarood verwarming van Welltherm. Voor meer informatie en de mogelijkheden met de hot yoga verwarming van Welltherm kunt u contact met ons opnemen. HeatXL is specialist voor hotyoga verwarming en ontvangt constant zendingen vanuit de fabriek van Welltherm met nieuwe voorraad en bestellingen voor klanten van onze groothandel.

Naar hotyoga website