HeatXL infrarood panelen spiegel

voor gebruik in de badkamer

HeatXL infrarood panelen spiegel

HeatXL infrarood panelen spiegel

heatxl infrarood verwarming spiegel

Naast ons standaard pakket leveren wij ook HeatXL infrarood panelen spiegel met een spiegel afwerking. Met deze fraaie verwarming combineert u de warmte van een infrarood paneel in een luxe spiegel. Uitermate geschikt voor uw badkamer of hal.

heatxl warmtepanelen spiegel

Spiegel badkamer verwarming

HeatXL spiegel infrarood panelen zijn laagtemperatuur infrarood panelen met spiegel glas afwerking. Deze verwarmingen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Combineer de fraaie panelen slim met HeatXL thermostaten.

warmtepanelen spiegel zonder frame

HeatXL spiegel panelen

HeatXL heeft een grote voorraad infrarood panelen spiegel uitvoeringen met lage temperatuur beschikbaar. HeatXL spiegel panelen zijn geschikt voor toepassingen in de badkamer. Maar ook uw hal of slaapkamer kunt op profiteren van deze effectieve manier van verwarmen.

heatxl warmtepanelen spiegel wandmontage

HeatXL infrarood verwaming

De maten van de HeatXL infrarood panelen zijn afgestemd op gebruik aan wanden en plafonds. Spiegel panelen worden veelvuldig toegepast in hotels en badkamers bij particulieren. Bekijk alle uitvoeringen in onze catalogus en op deze website of vraag onze adviseurs om advies.

HeatXL Infrarood panelen spiegel

HeatXL levert als groothandel naast de bekende merken waarvoor wij de exclusieve distributie verzorgen ook laagtemperatuur infrarood panelen spiegel uitvoering. Hiervoor leveren wij ook de toebehoren zoals eem thermostaat en ophangsystemen. HeatXL is uw aanspreekpunt voor spiegelpanelen in de Benelux. Wij regelen de import en distributie voor diverse fabrikanten van infraroodpanelen in de Benelux.

HeatXL levert infraroodpanelen aan vaste resellers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs maar ook sanitairleveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De glaspanelen worden gebruikt als hoofdverwarming of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet, kantoren, winkels, scholen, kassaplaatsen en hobby ruimtes. Het koolstofvezel verwarmings element zorgt voor een goede verdeling van de infrarood warmte. HeatXL spiegelpanelen geven het beste rendement wanneer deze horizontaal of vertcaal aan wanden bevestigd worden.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u HeatXL spiegelpanelen toevoegen aan uw diensten, Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag op weg

prijslijst downloaden

HeatXL spiegel infraroodpanelen

HeatXL spiegelpanelen

HeatXL spiegel infraroodpanelen worden geproduceerd bij een fabriek waarmee wij intensief samenwerken. De spiegelpanelen hebben een goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van HeatXL panelen dan vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

HeatXL groothandel collectie

HeatXL heeft infrarood panelen voor gebruik als bijverwarming en hoofdverwarming in kantoren en woningen. De spiegel panelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en strak glas oppervlak. Het overzicht van de producten dat HeatXL voert kunt u terugzien in onze digitale catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Dealer worden

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten zodat een directe levering van infrarood spiegel panelen aan u is verzekerd.Door samenwerking met onze vaste distributeurs is snelle levering gewaarborgd.

Catalogus aanvragen