Heatxl infrarood panelen

metaal uitvoering

HeatXL infrarood panelen metaal

heatxl infrarood panelen metaal

infrarood panelen metaal

Naast ons standaard pakket leveren wij ook laag temperatuur HeatXL infrarood panelen metaal uitvoering. Deze warmtepanelen zijn zeer geschikt voor het gebruik in een systeemplafond of aan witte muren of wanden. De panelen gaan naadloos op in uw interieur.

heatxl warmte panelen metaal

Strakke infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen metaal zijn laagtemperatuur warmtepanelen met een lichte structuur afwerking. De panelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn eventueel overschilderbaar. Combineer de panelen slim met HeatXL thermostaten.

warmtepanelen wit metaal structuur

HeatXL budget panelen

HeatXL heeft een grote voorraad budget laag temperatauur infrarood panelen beschikbaar. HeatXL warmtepanelen zijn geschikt voor toepassingen in uw woning of kantoorpand. Voordelig energiebesparen was nog nooit zo makkelijk.

infrarood panelen metaal systeem plafond

HeatXL systeem plafond

De maten van de HeatXL panelen is afgestemd op gebruik in een systeemplafond. Met een inbouwframe kunnen HeatXL infrarood panelen ook worden toegepast in een stuckwerk plafond. Door de lage temperatuur zijn deze panelen zeer geschikt voor kinderkamers.

HeatXL Infrarood panelen metaal

HeatXL levert naast de vaste merken waarvoor wij de exclusieve distribute verzorgen ook laagtemperatuur infrarood panelen in diverse uitvoeringen. Ook leveren wij hiervoor de toebehoren zoals thermostaten en ophang systemen. HeatXL is uw aanspreekpunt voor warmtepanelen in de Benelux. Wij regelen de import en distributie voor diverse fabrikanten van infraroodpanelen in de Benelux.

HeatXL levert infrarood panelen metaal aan geselecteerde resellers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs maar ook sanitairleveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De warmtepanelen worden gebruikt als algehele verwarming en/of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet, kantoren, winkels, scholen, werkplaatsen, kassaplaatsen, hobbyplaatsen dierenverblijven etc. Het koolstofvezel verwarmingselement zorgt voor een goede verdeling van de infrarood warmtestralen. Met HeatXL warmtepanelen worden voor het beste rendement bij voorkeur horizontaal aan het plafond bevestigd.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u HeatXL warmtepanelen toevoegen aan uw diensten, Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag op weg

prijslijst downloaden

HeatXL innfrarood verwarming metaal

HeatXL warmte panelen

HeatXL infrarood panelen metaal worden geproduceerd bij een fabrikant waar wij intensief mee samenwerken. De warmtepanelen hebben een goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van HeatXL warmte panelen dan vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Infrarood aan het plafond

HeatXL heeft infrarood panelen voor gebruik als bijverwarming of hoofdverwarming in kantoren en woningen.De warmtepanelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stuckwerk oppervlak. Het overzicht van de warmtepanelen dat HeatXL voert kunt u terugzien in onze digitale online catalogus op deze website.

Dealer worden

Infraroodpaneel kinderkamer

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten zodat een directe levering van warmtepanelen aan u is verzekerd.Door intensieve samenwerking met onze vaste distributeurs is snelle levering gewaarborgd.

Catalogus aanvragen