HeatXL infrarood panelen glas

comfortabel energie besparen

HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL infrarood panelen glas

Naast ons standaard pakket leveren wij als groothandel HeatXL infrarood panelen met een glas afwerking. Deze infrarood panelen worden geleverd aan dealers in de Benelux en Duistand. Ook voor projectaanvragen kunt u bij ons adviesteam terecht.

warmte panelen glas

HeatXL glaspanelen

HeatXL glas panelen zijn laagtemperatuur infrarood panelen met een witte of zwarte glasafwerking. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Combineer deze panelen eenvoudig met de HeatXL slimme thermostaten voor een optimale besparing op uw kosten.

glazen infrarood paneel wit

HeatXL glas panelen

Groothandel HeatXL heeft een enorme voorraad glaspanelen met een lage oppervlakte temperatuur beschikbaar. HeatXL infrarood panelen zijn geschikt voor toepassingen in woonhuizen en kantoor. Ook voor projecten zijn deze panelen zeer geschikt. Vraag ons naar de mogelijkheden.

heatxl warmtepanelen glas wandmontage

HeatXL infrarood verwaming

De maten van de HeatXL panelen zijn afgestemd op gebruik aan wanden en plafonds. Met een opbouwframe kunnen HeatXL infrarood panelen ook worden toegepast op een plafond of schuine wand. Energie besparing was nog nooit zo eenvoudig en doeltreffend.

HeatXL infrarood panelen glas

HeatXL levert naast de vaste merken waarvoor wij de exclusieve distribute verzorgen ook laag temperatuur heatxl infrarood panelen glas uitvoering. Voor deze panelen hebben wij ook de toebehoren zoals thermostaten en ophang systemen. HeatXL is uw aanspreekpunt voor glaspanelen in de Benelux. Wij regelen de import en distributie voor diverse fabrikanten van infraroodverwarming in de Benelux.

HeatXL levert warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs maar ook sanitairleveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

De infrarood panelen glas kunnen worden gebruikt als hoofdverwarming of plaatselijke bijverwarming. Ze worden toegepast in woonkamers, slaapkamer, toilet, kantoren, winkels, scholen, kassaplaatsen en hobby ruimtes. Het koolstofvezel verwarmings element zorgt voor een goede verdeling van de infrarood warmtestralen. HeatXL infrarood panelen glas worden voor het beste rendement bij voorkeur horizontaal aan wanden bevestigd.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u HeatXL warmtepanelen toevoegen aan uw diensten, Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag op weg

prijslijst downloaden

Infrarood verwarming met glaspanelen

HeatXL glaspanelen

HeatXL infrarood panelen glas worden geproduceerd bij een fabrikant waar wij intensief mee samenwerken. Deze infraroodpanelen hebben een goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van HeatXL warmte panelen dan vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

HeatXL collectie

HeatXL heeft infrarood verwarming voor gebruik als bijverwarming of hoofdverwarming in kantoren en woningen.De warmte panelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stuckwerk oppervlak. Het overzicht van de producten dat HeatXL voert kunt u terugzien in onze digitale catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

dealer worden

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten zodat een directe levering van warmtepanelen aan u is verzekerd.Door intensieve samenwerking met onze vaste distributeurs is snelle levering gewaarborgd.

Catalogus aanvragen