hal infrarood verwarming

Hal infrarood verwarming

hal infrarood verwarming

Hal infrarood verwarming

Bij hal en loods verwarming in bedrijven maakt men nog steeds gebruik van gasgestookte luchtverwarming. Deze kachels verwarmen lucht die de ruimte wordt ingeblazen. Nadeel van verwarmde lucht is dat deze stijgt; de temperatuur bij de vloer is dus veel lager dan bij het dak.

hal verwarmen met infrarood panelen

Zuinige hal verwarming

De hal infrarood verwarming van HeatXL is van goede kwaliteit en in Nederland en Belgie exclusief verkrijgbaar via onze groothandel en projecten organisatie. Vraag onze adviseurs naar de opties voor wederverkoop of project toepassing binnen uw bedrijf. Onze specialisten helpen u graag.

halverwarming met infrarood

Bedrijfshal infrarood verwarming

Hal infrarood verwarming van HeatXL verwarmt de mensen en objecten in het aanstraalgebied. Hierdoor is industriële hal verwarming zuiniger met energie dan ouderwetse verwarming. De temperatuur in de rest van de hal kan veel lager worden ingesteld dat geeft een extra besparing.

hal verwarming kopen

Hal verwarming toebehoren

Industriële hal verwarming wordt toegepast op werkplekverwarming in fabriekshallen, loodsen en magazijnen. De omgeving waar werktaken worden uitgevoerd wordt gericht verwarmd. Ook wanneer overheaddeuren worden opengezet blijft de warmte op de werkplek bestaan.

Hal verwarming met infrarood

Hal infrarood verwarming is specifiek ontwikkeld voor het energiezuinig verwarmen van loodsen en bedrijfshallen, zonder dat energie verloren gaat aan het verwarmen van lucht.

Met ouderwetse hal verwarming moet men eerst grote hoeveelheden koude lucht verwarmen. Industriële infrarood verwarming verwarmt de plaats waar daadwerkelijk warmte benodigd is

Infrarood bedrijfshal verwarming verwarmt dus geen lucht maar juist de mensen en objecten in het aanstraalgebied. Hierdoor is infrarood halverwarming veel zuiniger met energie dan ouderwetse verwarming. De temperatuur in de rest van de loods kan hierdoor veel lager worden ingesteld dat geeft een extra besparing

Industriële hal infrarood verwarming kan ook gebruikt worden op plaatsen waar geen of slechte isolatie is zoals in (half)open hallen. Halverwarming kan worden geleverd met dimmers en bewegingsmelders voor extra besparing.

prijslijst downloaden

Hal verwarming voor bedrijfsloodsen

Hal infrarood verwarming hoe werkt dat

Stralingsverwarming werkt op een vergelijkbare manier als de stralen van de zon. De straling zelf is geen warmte maar bestaat uit elektromagnetische golven. Wanneer de golven in aanraking komen met een object ontstaat wrijving en worden deze golven omgezet in warmte.

Catalogus aanvragen

Hal infrarood verwarming de voordelen

Hal verwarming met korte golf heeft nagenoeg geen opwarmtijd nodig, direct na de inschakeling is de warmte voelbaar. Daarbij kan stralingsverwarming worden ingezet om gedeelten van grote ruimtes te verwarmen, hiermee kan dus plaatselijk worden verwarmd. Dat is efficiënt en energiezuinig.

Dealer worden

Waar hal infrarood verwarming inzetten

Hal infrarood verwarming kan worden toegepast op plaatsen waar direct warmte gevraagd is, bij voorkeur plaatselijk in een grote ruimte; denk hierbij aan een kerk, de tribunes van een sporthal, werkplekken in een bedrijfsloods of droogruimtes in een productieproces.

Catalogus aanvragen