groothandel Welltherm

infrarood panelen

Groothandel Welltherm infrarood panelen

groothandel welltherm infrarood panelen

Groothandel Welltherm

HeatXL is exclusief Benelux importeur en groothandel voor Welltherm infrarood panelen. Wij leveren het gehele producten gamma van Welltherm in de Benelux aan installateurs en groothandels. Neem contact op voor de mogelijkheden.

groothandel welltherm infraroodverwarming

Welltherm infrarood panelen

De infrarood verwarming van Welltherm is van een perfecte Duitse kwaliteit en in de Benelux exclusief verkrijgbaar via HeatXL. Sinds 2008 zijn wij marktleider in de toepassing van infraroodverwarming. Wij trainen en begeleiden onze dealers bij de advisering van infraroodpanelen.

groothandel welltherm infraroodpanelen

Welltherm groothandel

HeatXL levert een deel van de Welltherm panelen uit voorraad. Naast de standaard uitvoeringen zijn er veel opties om de panelen aan uit te voeren naar uw persoonlijke wensen. Alle panelen beschikken over zwaarste keuringen.

groothandel welltherm thermostaten

Welltherm toebehoren

Naast Welltherm infrarood verwarming leveren wij ook een compleet assortiment toebehoren dat aansluit bij de hoogwaardige kwaliteit. Voor hotyoga studio's hebben wij een speciaal systeem ontwikkeld. Bel hiervoor onze groothandel

Groothandel Welltherm infrarood panelen

Groothandel Welltherm infrarood panelen en toebehoren. HeatXL is uw aanspreekpunt voor de Benelux. Wij regelen als groothandel de import en distributie van Welltherm infrarood verwarming in Nederland, Belgie en Luxemburg.

HeatXL levert Welltherm infrarood verwarming aan geselecteerde wederverkopers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren: groothandels, installatiebedrijven, sanitairleveranciers maar ook bouwbedrijven en aannemers.

Naast levering bieden wij u als groothandel Welltherm infrarood panelen aanvullende diensten zoals project begeleidingen teschnisch advies. Voor webshops verzorgen wij ook aanvullende diensten zoals dropshipping.

Heeft u interesse in de producten van Welltherm of wilt u infrarood verwarming toevoegen aan uw dienstenpakket? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag op weg

prijslijst downloaden

Groothandel Welltherm infrarood verwarmingen

Groothandel welltherm infrarood panelen

Welltherm is een Duitse producent van infrarood verwarming. De producten worden ontwikkeld en geproduceerd in een eigen fabriek. De panelen van Welltherm hebben een zeer goede kwaliteit en is voorzien van alle benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van Welltherm dan vertellen u als groothandel graag meer over de mogelijkheden.

Installatie glaspanelen

Groothandel Welltherm infrarood panelen

Welltherm heeft infraroodverwarming voor intensief gebruik als hoofdverwarming. Met een ruime keus is het productenaanbod groot te noemen. Het overzicht van de producten dat HeatXL als groothandel Welltherm voert kunt u terugzien in onze digitale prijscatalogus. Meer weten over osn als groothandel Welltherm? Neem dan contact met ons op.

Installatie yogapanelen

Groothandel Wellthem Nederland en Belgie

HeatXL hanteert een producten voorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij wekelijks zendingen van onze producenten zodat een vlotte levering van infrarood verwarming aan u is verzekerd.Door intensieve samenwerking met onze distributiepartners is snelle levering aan uw klant gegarandeerd.

Installatie metaalpaneel