groothandel thermostaten

voor de aansturing van infrarood verwarming

Groothandel thermostaten infrarood verwarming

groothandel thermostaten infrarood verwarming

groothandel thermostaten

HeatXL levert als groothandel thermostaten voor infrarood verwarming van verschillende producenten. Voor iedere toepassing met infrarood panelen of elektrische heaters hebben wij een bijpassende thermostaat in ons leveringsgamma.

groothandel thermostaten infraroodpanelen

Thermostaten fabrikanten

De thermostaten van het eigen merk van HeatXL zijn van een goede kwaliteit en eenvoudig te bedienen. Er is keuze uit een uitgebreide range aan mogelijke sturingen. Van niet programeerbare analoge thermostaten tot digitale sturing met weekprogramma's.

groothandel thermostaten infraroodpanelen

Thermostaten kopen

HeatXL levert thermostaten van het eigen merk uit een grote voorraad. Hierdoor is een snelle levering aan uw klanten in de gehele Benelux gegarandeerd. Naast analoge en digitale thermostaat regeling hebben wij ook hygrostaten in ons assortiment.

groothandel thermostaten sensor

Thermostaten toebehoren

Naast thermostaten leveren wij ook een compleet assortiment toebehoren voor de aansturing van infraroodverwarming. Denk hierbij aan ontvangers, dimmers en relaiskasten. Voor projecten is het mogelijk het gehele regelsysteem plug and play aan u te leveren.

Groothandel thermostaten infrarood verwarming

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor thermostaten t.b.v. infrarood verwarming in de Benelux. Met bijna 200 artikelen voor de aansturing van elektrische en infraroodverwarming is HeatXL uw partner voor de levering van uw thermostaten in Nederland en Belgie.

HeatXL is een succesvolle en hard groeiende producent en groothandel met vakkundige adviseurs werkend voor onze vestigingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Onze adviseurs doen hun uiterste best om u met advies en maatwerk te ondersteunen.

Naast de distributie van gerenommeerde A-merken levert HeatXL een breed pakket aan eigen merken thermostaten en ontvangers. Als deskundige specialisten weten wij als geen ander welke ontwikkelingen zich afspelen in de branche en willen deze kennis graag delen met ons dealernetwerk.

Om het assortiment zo compleet mogelijk te houden, stemmen wij dit continu af op de marktvraag. Daarnaast bieden wij uitgebreide productinformatie en training over juiste toepassing. Wij zijn altijd bereikbaar voor een professioneel advies.

prijslijst downloaden

Thermostaten infrarood panelen kopen

HeatXL ondersteuning

Onze missie is om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het effectief en efficiënt leveren van thermostaten en ontvangers voor een zo scherp mogelijke prijs. Dit doen wij door onze thermostaten en toebehoren op tijd, compleet te leveren. Met technisch advies ondersteunen wij de projecten van onze klanten.

Catalogus aanvragen

Thermostaten kwaliteit

Binnen ons productenaanbod leggen wij de nadruk op kwaliteit en streven we binnen de relatie met onze fabrikanten naar continuïteit en wederzijds belang. Door het maken van de juiste keuzes kunnen wij onze waarden waarborgen in een lange termijn relatie met onze fabrikanten en met u als klant. Meer weten over HeatXL? Neem dan contact met ons op.

Dealer worden

Groothandel terrasverwarmers

Kenmerkend voor onze bedrijfsvoering is een gemoedelijke no nonsense mentaliteit, die past bij de visie van onze directie en aansluit bij een open organisatiestructuur. Wilt u meer weten over onze thermostaten en andere infrarood regelsystemen, of heeft u interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze producten catalogus aan.

Catalogus aanvragen