Groothandel infrarood verwarming

voor wederverkoper en installateur

Groothandel infrarood verwarming

groothandel infrarood verwarming

groothandel infrarood verwarming

HeatXL groothandel infrarood verwarming en exclusief distributeur voor verschillende fabrikanten van elektrische infrarood verwarmingen. Wij leveren rechtstreeks aan installateurs en de technische groothandel.

infrarood verwarming uit voorraad

Infrarood verwarming fabrikanten

De merken waarvoor HeatXL de distributie verzorgt zijn van een perfecte Europesche kwaliteit en in Nederland en Belgie exclusief verkrijgbaar via HeatXL. Wij leveren de producten snel uit voorraad in de gehele Benelux.

infrarood verwarming direct uit voorraad leverbaar

Infrarood verwarming thermostaten

In combinatie met een slimme thermostaten kunnen uw klanten nog meer besparen op energiekosten en het comfort verder verhogen. Ook deze thermostaten leveren wij uit een eigen voorraad in Nederland. Hierdoor is een snelle levering zeker.

groothandel infrarood verwarming loods

Infrarood verwarming toebehoren

Naast infrarood verwarming levert HeatXL ook een compleet assortiment thermostaten en andere toebehoren die naadloos aansluiten bij onze infrarood verwarmingen. Vraag ons naar de perfecte match voor uw specifieke project.

Groothandel infrarood verwarming

HeatXL is de grootste gespecialiseerde groothandel voor infrarood verwarming in de Nederland en Belgie. Met bijna 3950 producten voor de toepassing en installatie van infrarood projecten is HeatXL de partner voor de inkoop van uw infrarood verwarming trajecten in de Benelux.

HeatXL is een succesvol en snel groeiend bedrijf en groothandel voor infrarood verwarming. Met deskundige medewerkers verspreid over de vestigingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Ons advies en verkoopteam doet hun uiterste best om u met raad en daad ter zijde te staan.

Naast de exclusieve distributie van een aantal gerenommeerde A-merken levert HeatXL een breed pallet eigenmerken en O.E.M. infrarood verwarming en thermostaten. Onze deskundige productspecialisten weten wij als geen ander welke ontwikkelingen zich afspelen op de bmarkt en willen deze kennis graag delen met u als dealer.

Om het producten aanbod zo compleet mogelijk te houden, stemmen wij dit continu af op de marktvraag. Daarnaast bieden wij uitgebreide productinformatie over juiste toepassing. Wij zijn altijd bereikbaar voor een professioneel advies.

prijslijst downloaden

Infrarood verwarming berekenen

HeatXL ondersteuning

Onze missie is om onze wederverkopers zo goed mogelijk te begeleiden bij het effectief en efficiënt leveren van infrarood verwarming en aansturingssystemen voor een zo scherp mogelijke prijs. Dit doen wij door infrarood verwarming op tijd, compleet te leveren, technischadvies en ondersteuning te verzorgen die het onze dealers makkelijk maakt.

Catalogus aanvragen

infrarood verwarming kwaliteit

Binnen ons productenaanbod leggen wij de nadruk op goede kwaliteit en werken wij binnen de relatie met onze fabrikanten naar continuïteit en wederzijds belang. Door het maken nemen van de juiste stappen kunnen wij onze waarden waarborgen in een lange termijn relatie met onze fabrikanten en met onze dealers. Neem nu contact met ons op.

Dealer worden

groothandel infraroodverwarming

Kenmerkend voor ons bedrijf is de plezierige no nonsense mentaliteit, die aansluit bij de visie van onze organisatie en aansluit bij een open structuur. Wilt u meer weten over onze infrarood verwarming en thermostaten, of heeft u interesse in wederverkoop van onze producten? Vraag dan onze producten catalogus aan.

Catalogus aanvragen