Groothandel infrarood panelen

>

voor installateurs en projecten

groothandel infrarood panelen

groothandel infrarood panelen

groothandel infrarood panelen

HeatXL is groothandel infrarood panelen en exclusief importeur voor verschillende merken uit Europa. Wij leveren infraroodpanelen rechtstreeks aan installateurs en de technische groothandel. Vraag naar onze aantrekkelijke condities.

infraroodverwarming voor de installateur

Infrarood panelen fabrikanten

De fabrikanten waarvoor HeatXL de import en distributie regelt zijn van een perfecte Europesche kwaliteit en in de Benelux alleen verkrijgbaar via de HeatXL groothandel voor infraroodverwarming. Onze download pagina geeft een overzicht van ons aanbod.

groothandel infrarood panelen thermostaten

Infrarood panelen thermostaten

HeatXL levert haar klanten snel uit een eigen voorraad in Nederland en Belgie. Met een compleet assortiment infraroodpanelen en thermostaten kunnen wij steeds een perfecte match maken voor uw project. Wij bieden u gratis projectcalculatie en advies.

groothandel infrarood panelen loods

Infrarood panelen toebehoren

Naast infrarood panelen heeft HeatXL ook een compleet pakket thermostaten en andere toebehoren voor het aansluiten en aansturen van onze infrarood verwarmingen. Onze adviseurs kunnen u uitleggen welke combinatie het beste past bij uw warmtevraag.

Groothandel infrarood panelen

HeatXL is de grootste op infrarood panelen gerichte groothandel voor dealers in Nederland en Belgie. Met meer dan 3960 producten voor de toepassing en installatie van infrarood panelen is HeatXL de project partner voor menig installatiebedrijf in Nederland. Wij leveren uw infrarood panelen projecten compleet met advies en ondersteuning.

HeatXL is een succesvol en snel groeiend bedrijf en toeleverancier van infrarood panelen. Met getrainde adviseurs verspreid over de vestigingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Ons adviesteam en binnen dienst doet hun uiterste best om u met raad en daad ter zijde te staan.

Naast de exclusieve distributie van een aantal gerenommeerde A-merken levert HeatXL een breed assortiment eigenmerken en O.E.M. infrarood panelen en thermostaten. Onze deskundige productspecialisten weten wij als geen ander welke ontwikkelingen zich afspelen op de markt en willen deze kennis graag delen met u als dealer.

Om het panelen aanbod zo compleet mogelijk te houden, stemmen wij dit continu af op de marktvraag. Daarnaast bieden wij uitgebreide productspecificaties over juiste toepassing. Wij zijn altijd bereikbaar voor een professioneel advies.

prijslijsten downloaden

groothandel infrarood panelen

HeatXL ondersteuning

Onze missie is om onze dealers zo goed mogelijk te ondersteunen bij het plannen en leveren van onze infraroodpanelen en thermostaten voor een zo goed mogelijke prijsstelling. Dit doen wij door infrarood verwarmingen op tijd, compleet te leveren, technischadvies en ondersteuning te regelen die het onze dealers makkelijk maakt.

Catalogus aanvragen

infrarood panelen kwaliteit

Binnen ons productenaanbod leggen wij de nadruk op perfecte technische eigenschappen en werken wij binnen de relatie met onze fabrikanten naar continuïteit en kwaliteit. Door het nemen van de juiste stappen kunnen wij onze waarden waarborgen in een lange termijn relatie met onze fabrikanten en met onze wederverkopers. Neem nu contact met ons op.

Dealer worden

groothandel infrarood systemen

Kenmerkend voor onze organisatie is de plezierige no nonsense mentaliteit, die aansluit bij de visie van ons bedrijf en onze medewerkers wij hanteren een transparante structuur. Wilt u meer weten over onze infrarood oplossingen en thermostaten, of heeft u interesse in wederverkoop van onze panelen? Vraag dan onze producten catalogus aan.

Catalogus aanvragen