groothandel industriele infrarood verwarming

voor loodsen en hallen

groothandel industriele infrarood verwarming

groothandel-industriele-infrarood-verwarming

groothandel industriele infrarood verwarming

HeatXL is exclusief groothandel industriele infrarood verwarming. Wij leveren Industriele infraroodstralers aan groothandels en installateurs. Ook voor projecten bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres.

industriele infrarood verwarming

industriele infrarood verwarming

De industrie stralers van HeatXL hebben een zeer degelijk design en zijn van stevige kwaliteit. De infraroodlampen zijn krachtig. HeatXL is exclusief leverancier van industriele infrarood verwarming voor diverse fabrikanten.

Energie zuinige industriele verwarming

Groothandel zakelijke infrarood systemen

Groothandel voor industriele infraroodverwarming en heaters voor bedrijven in de Benelux. Onze technisch specialisten verzorgen projectplannen en desgewenst implementatie van onze infrarood in uw bedrijf.

groothandel terras verwarming van Heliosa

Krachtige infrarood stralers

Voor industriele toepassing leveren wij hoogwaardige infrarood stralers. Dit zijn krachtig industriele infrarood heaters voor de verwarming van bedrijfsloodsen en productiehallen.In combinatie met de juiste schakeling zijn hiermee grote besparingen te behalen.

Groothandel Industriele infrarood verwarming

HeatXL is in de Benelux het aanspreekpunt voor industriele infrarood verwarming. Wij regelen als groothandel de import en distributie van diverse industriele infrarood fabrikanten in Belgie, Nederland en Luxemburg.

HeatXL levert infraroodstralers aan gedreven wederverkopers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren: Technische groothandels en installateurs, maar ook technische diensten en onderhoudsbedrijven kopen onze producten.

Naast snelle levering uit voorraad bieden wij u als groothandel industriele infrarood verwarming aanvullende diensten als projectbegeleidingen en technische ondersteuning. Voor diverse online bedrijven met een webshop op het gebiedt van industriele verwarming verzorgen wij ook aanvullende diensten met dropshipping.

Heeft u interesse in de industriele infarood verwarming of wilt u HeatXL heaters toevoegen aan uw assortiment? Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag op weg.

prijslijst downloaden

Groothandel voor industrie

Goedkope industriele verwarming

HeatXL is een Nederlandse importeur van infrarood verwarming. De producten worden geproduceerd en ontworpen in een moderne fabriek in Tribiano. De industrie heaters hebben een goede kwaliteit en een degelijk design. De producten zijn voorzien van alle benodigde keuringen en certificaten. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Eenvoudig gas besparen

HeatXL heeft infraroodheaters voor intensief en professioneel gebruik voor verwarming van hallen en bedrijfsloodsen. Naast werkplek heaters maken ook sterke industriele verwarming onderdeel uit van de collectie. Het overzicht van de producten dat HeatXL groothandel voert kunt u bekijken in onze digitale prijscatalogus. Vraag onze catalogus op.

Dealer worden

Goedkoop werkplek verwarmen

HeatXL hanteert een grote industriele productenvoorraad zodat snel kan worden geleverd. Wij ontvangen wekelijks zendingen van onze producenten waarvoor wij als groothandel in een vlotte levering van industriele infrarood verwarming voorzien. De intensieve samenwerking met onze distributeurs zorgt dat een snelle levering aan uw klant is gegarandeerd.

Catalogus aanvragen