Groothandel HeatXL

infrarood panelen

Groothandel Heatxl infrarood panelen

groothandel heatxl infrarood panelen

Groothandel HeatXL infrarood panelen

Naast ons standaard pakket leveren wij ook budget warmtepanelen. Deze warmte panelen zijn geschikt voor gebruik op plaatsen waar lage temperatuur is gewenst. De panelen kunnen worden geschilderd waardoor u ze kunt personaliseren.

groothandel HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood panelen zijn laagtemperatuur infraroodpanelen met een structuurafwerking. De elektrische warmte panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Combineer de panelen met de HeatXL slimme thermostaten om tot een maximale besparing te komen.

infraroodverwarming laag temperatuur

HeatXL groothandel

HeatXL heeft een grote voorraad laagtempertauur panelen beschikbaar. HeatXL infrarood panelen zijn geschikt voor verschillende toepassingen waarbij een lage paneeltemperatuur gewenst is. Denk hierbij aan een kinderkamer of bijvoorbeeld een dierenhok verwarming

heatxl warmtepaneel inlegframe

HeatXL toebehoren

De maatvoering van de panelen is afgestemd op het gebruik in een systeemplafond in kantoren. Met een inbouwframe kunnen de warmtepanelen ook worden toegepast in een stuckwerk plafond. Onze adviseurs vertellen u graag welke methode het beste aansluit bij uw project.

Groothandel HeatXL infrarood panelen

Wij leveren naast de vaste merken waarvoor wij de exclusieve distribute verzorgen ook laagtemperatuur infrarood panelen en diverse toebehoren zoals thermostaten. Wij zijn uw aanspreekpunt voor infrarood warmtepanelen in de Benelux. Wij regelen de import en distributie voor diverse fabrikanten van infraroodverwarming in Nederland, Belgie en Luxemburg.

HeatXL levert warmtepanelen aan geselecteerde resellers in Nederland en Belgie. Tot onze klanten behoren verschillende groothandels en installateurs maar ook sanitairleveranciers, bouwbedrijven en aannemers.

Naast infrarood verwarming levering wij als groothandel aanvullende producten voor de aansturing van warmtesystemen zoals thermostaten en dimmers. Voor een aantal van onze opdrachtgevers produceren wij O.E.M. en privatelable infraroodverwarming producten.

Heeft u interesse in onze producten of wilt u infrarood verwarming onder O.E.M. toevoegen aan uw productenpakket, Neem dan contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, wij helpen u graag op weg

prijslijst downloaden

Productie infrarood panelen

HeatXL producten

HeatXL panelen worden geproduceerd bij fabrikanten waar wij intensief mee samenwerken. De panelen en thermostaten van HeatXL hebben een goede kwaliteit en zijn voorzien van de benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van HeatXL producten zoals thermostaten en warmtepanelen dan vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Groothandel HeatXL collectie

HeatXL heeft infrarood panelen voor gebruik als bijverwarming of hoofdverwarming in kantoren en woningen.De infrarood panelen van HeatXL kenmerken zich door een lage prijs en stuckwerk oppervlak. Het overzicht van de producten dat HeatXL voert kunt u terugzien in onze digitale catalogus. Neem contact op voor meer informatie.

Dealer worden

Groothandel HeatXL distributie

HeatXL heeft een grote productvoorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Daarnaast ontvangen wij geregeld binnenkomende zendingen van onze producenten zodat een directe levering van elektrischepanelen aan u is verzekerd.Door intensieve samenwerking met onze vaste distributie partners is snelle levering aan uw klant gewaarborgd.

Catalogus aanvragen