Groothandel Alkari infrarood panelen

voor de Benelux

Groothandel Alkari infrarood panelen

groothandel alkari infrarood panelen

Groothandel Alkari infrarood panelen

HeatXL is geselecteerd Benelux leverancier en groothandel Alkari infrarood panelen. Wij leveren de warmtepanelen van Alkari aan installatiebedrijven en groothandels. Op onze download pagina kunt u de specificaties terug lezen.

leverancier alkari infrarood verwarming

Alkari warmte panelen

De infrarood panelen van Alkari zijn van een degelijke Duitse kwaliteit en in de Benelux exclusief verkrijgbaar via HeatXL. De panelen hebben een lage paneel temperatuur en hierdoor minder geschikt als hoofdverwarming.

alkari infraroodverwarming kopen

Alkari groothandel

HeatXL is groothandel voor Alkari en heeft een grote voorraad infraroodpanelen beschikbaar. Alkari infrarood verwarming beschikt over de benodigde keuringen en certificaten.

groothandel alkari spiegelpanelen

Alkari spiegelpanelen

Naast Alkari basis panelen leveren wij ook het complete assortiment spiegelpanelen van Infrapower. Deze panelen hebben een spiegel afwerking waardoor ze perfect zijn voor het gebruik in een badkamer of gang.

Groothandel Alkari infrarood panelen

Groothandel Alkari infrarood panelen en bijbehorende onderdelen. HeatXL is het aanspreekpunt voor de distributie van Alkari in de Benelux. Onze groothandel regelt de import en distributie van Alkari infrarood panelen in Nederland, Belgie en Luxemburg.

HeatXL levert Alkari warmte panelen aan aangewezen dealers in het dealernetwerk in Nederland en Belgie. Wij leveren onze producten rechtstreeks aan: technischegroothandels en installateurs, badkamerleveranciers maar ook bouwondernemingen en aannemers.

Naast levering bieden wij u als advisuer ondersteunende diensten aan onze wederverkoper. Denk hierbij aan project begeleidingen en technisch advies. Voor webshops verzorgen wij indien gewenst ook zaken als dropshipping naar eindklanten.

Heeft u interesse in de producten van Alkari of wilt u infrarood panelen toevoegen aan uw leveringspakket? Neem dan contact op met de groothandel infrapower om een bezoek te brengen aan onze showroom en te bekijken wij op welke manier wat wij voor u kunnen betekenen.

prijslijst downloaden

Groothandel Alkari infrarood panelen

Groothandel Alkari panelen

Alkari is een Duitse leverancier van elektrische verwarmingpanelen. De panelen worden ontwikkeld en geproduceerd in de fabriek in Duitsland. De warmtepanelen van Alkari zijn van prima kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van Alkari dan vertellen u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Goedkope infrarood verwarming

Alkari heeft infrarood panelen voor particulier gebruik als bijverwarming. Deze is er ook als dierenhok verwarming. Er is beperkte keuze in uitvoeringen. Het overzicht van de producten kunt u terugvinden in de catalogus en downloaden op onze download pagina. Wilt u meer weten over de inkoop van onze producten? Neem dan contact op.

Dealer worden

Direct besparen op kosten

HeatXL hanteert een grote voorraad zodat direct aan u kan worden geleverd. Wekelijks ontvangen wij van onze fabrikanten zendingen met panelen waardoor een vlotte levering van infraroodpanelen aan u is verzekerd. Door een intensieve samenwerking met diverse distributiepartners is snelle levering van producten aan uw klant gegarandeerd.

Catalogus aanvragen