Fabrikant infrarood verwarming

en marktleider sinds 2008

Fabrikant infrarood verwarming

fabrikant infrarood verwarming

Fabrikant infrarood verwarming

Fabrikant infrarood verwarming voor de Benelux. Wij leveren aan installateurs groothandels en wederverkopers in de Benelux. Wij produceren en importeren infraroodverwarming van professionele kwaliteit voor intensief particulier en zakelijk gebruik.

fabrikant infraroodpanelen

Infraroodpanelen fabrikant

Een groot assortiment infraroodverwarming van een perfecte Duitse kwaliteit. Sinds 2008 zijn wij actief in de verkoop en productie van infraroodpanelen. Onze producten onderscheiden zich in kwaliteit en prijs. De systemen zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

fabriek infrarood verwarming

Fabriek infrarood systemen

HeatXL levert infraroodpanelen die in een eigen fabriek in Duitsland zijn geproduceerd op de Nederlandse en Belgische markt. Wij hebben een grote voorraad infrarood verwarming in ons magazijn beschikbaar. Steeds meer wederverkopers weten ons bedrijf te vinden, Bel ons nu.

fabrikant infraroodverwarming groothandel

Fabriek in Duitsland

Wij produceren onze infrarood verwarming in onze fabriek in Duitsland. Door toepassing van de modernste technieken leveren wij steeds producten van een hoge kwaliteit. Door gebruikmaking van bewezen technieken en een volledig gecertificeerde productie en fabrikage bent u verzekerd van topkwaliteit.

Fabrikant Infrarood verwarming

HeatXL is sinds 2008 fabrikant en groothandel voor infrarood verwarming en aanverwante producten in de Benelux. Als Nederlandse importeur en producent staan wij voor hoogwaardige systemen van een onberispelijke Europeesche kwaliteit.

Wij bevinden ons in de unieke situatie dat wij als enige fabrikant infrarood verwarming leveren waarbij wij het gehele proces, van ontwerp tot productie en van verkoop tot distributie kunnen voltooien onder één dak.

Steunend op onze uitgebreide praktische ervaring en met behulp van de nieuwste technologie kunt u vertrouwen hebben in ons vermogen om een oplossing te bieden voor uw infraroodverwarming projecten.

Door het combineren van jaren lange gedegen kennis als fabrikant van infrarood verwarming met productie en een constante voorraad, bieden wij een one-stop-shop voor groothandels en installateurs.

HeatXL is inmiddels uitgegroeid tot een begrip onder installateur en groothandels in Nederland en Belgie die zich bezig houden met de verkoop en installatie van infraroodverwarming voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

prijslijst downloaden

Fabrikant infrarood verwarming

Fabrikant en groothandel

HeatXL is de officiële importeur van de Duitse producent Welltherm en de Italiaanse fabrikanten ‘Star Progetti’ en ‘Mo-El’. Daarnaast zijn wij importeur van de hoogwaardige thermostaten en regelingen voor het gebruik in combinatie met elektrische verwarming en infraroodpanelen. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan installateurs en groothandels.

Catalogus aanvragen

Infrarood verwarming kopen

HeatXL levert ook direct aan kleine en grote bouwprojecten. HeatXL staat garant voor perfecte kwaliteit en toch een scherpe prijs. Wij denken graag met u mee. Het is mogelijk dat wij een warmteberekeningen voor uw object maken en vrijblijvend de juiste infraroodverwarming voor u selecteren. Voor vragen over projecten kunt u contact met ons opnemen.

Dealer worden

Groothandel voor uw bedrijf

Bent u als installateur of groothandel net zo enthousiast over onze producten als wij? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u alles over onze producten. Wij leveren naast producten graag ondersteuning en adviesen die uw project tot een succes maken. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Catalogus aanvragen