Badkamer infrarood verwarming

energiezuinig design

Badkamer infrarood verwarming

badkamer infrarood  verwarming

Badkamer infrarood panelen

Badkamer infrarood verwarming van verschillende merken. HeatXL levert infrarood verwarming voor gebruik in badkamers in Nederland en Belgie. HeatXL heeft een ruim aanbod en veel keus in uitvoeringen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project.

badkamer infrarood verwarming groothandel

Infrarood verwarming groothandel

De comfort verhogende warmte panelen van HeatXL zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Op deze manier is er voor iedere badkamer een passende oplossing. Verwarm energiebewust naar een comfortabele badkamer temperatuur.

badkamer infrarood verwarming kopen

Badkamer spiegel verwarming

De HeatXL badkamer infrarood verwarming wordt gebruikt in badkamers maar ook als een passpiegel in uw slaapkamer of gang. Deze infrarood verwarming is te verkrijgen met en zonder framerand en eventueel met frame op kleur. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

badkamer spiegel infrarood verwarming

Badkamer verwarming groothandel

Voor een mooi, strak en luxe uiterlijk in de badkamer kunt u kiezen voor een glaspaneel. De glaspanelen zijn verkrijgbaar in wit, zwart en in print uitvoering. maar ook een spiegel paneel of infrarood verwarming op RAL kleur behoort tot de opties.

badkamer infrarood verwarming

Met HeatXL infrarood panelen bespaart u op uw energiekosten doordat deze plaatselijk uw badkamer verwarmt. De badkamer infrarood verwarming is in verschillende maten en uitvoeringen via onze groothandel te verkrijgen.

HeatXl infrarood panelen zijn plat zodat ze makkelijk te plaatsen zijn aan muur of plafond. De panelen zijn onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Voor het installeren van de badkamer infrarood verwarming zijn geen ingrijpende bouwkundige maatregelen nodig.

De panelen zijn verkrijgbaar via HeatXL en haar dealerkanalen. Warmtepanelen werken op stroom, dus een stroom aansluiting is voldoende voor de werking. Men kan gebruik maken van een HeatXL thermostaat met weekprogramma, door deze manier regelt u de temperatuur van de panelen van de badkamer.

Het verwarmen met infrarood is een bewezen energiezuinige vorm van verwarming die aansluit bij de behoefte aan energiereductie bij particulieren en bedrijven.

prijslijst downloaden

Energiebewust uw badkamer verwarmen met infraroodpanelen

Badkamer infrarood verwarming

De badkamer verwarming van HeatXL is geschikt voor langdurig gebruik als hoofdverwarming in uw badkamer. Naast onze eigen HeatXL infrarood spiegelpanelen hebben we ook de badkamer infrarood verwarming van het merk Welltherm. Alle producten zijn van hoogwaardige Europeesche kwaliteit. Wilt u meer informatie over de inkoop mogelijkheden dan geven wij u graag advies.

Catalogus aanvragen

Groothandel badkamerverwarming

HeatXl infrarood producten voor de badkamer zijn ruim op voorraad. Dat zorgt voor een goede beschikbaarheid en snelle levering. De duidelijke afspraken en verstandhouding met onze distributeurs zorgt er dan ook voor dat de eindklant het bestelde product op tijd in huis heeft. Hierdoor kan men naar inzicht van de klant een keuze maken uit een enorm aanbod. Wij vertellen u graag meer over de condities.

Dealer worden

Badkamer verwarming kopen

We hebben een groot assortiment in verschillende maat en uitvoeringen. Er is altijd een uitvoering die aansluit bij de wensen van uw klant of project. Het overzicht van alle producten kunt u terug vinden in onze digitale catalogus. Alle HeatXL infrarood panelen zijn voorzien van certificaten en van hoogwaardige kwaliteit. Vraag onze adviseurs naar de beschikbaarheid.

Catalogus bekijken