Atex infrarood verwarming

voor gebruik in de petrochemie

atex infrarood verwarming

atex infrarood verwarming

ATEX infrarood stralers

Als gespecialiseerde leverancier van industriële atex infrarood verwarming brengt HeatXL energiezuinige verwarming op de markt die is gecertificeerd voor gebruik in ruimtes met explosiegevaar. Denk hierbij aan spuitcabine's en werkplekken in de petrochemie.

atex infrarood stralers

Verwarming ATEX omgeving

Tot nu toe waren kachels en stralers geschikt voor gebruik in explosie gevaarlijke omgevingen energie onzuinig en inefficiënt. Met de introductie van onze Atex infrarood verwarming is dat veranderd en behoort deze energie verspilling tot het verleden.

atex ruimte verwarmen

Zuinige ATEX verwarming

Met deze kortegolf infrarood stralers kan een werkplek gericht en energiezuinig worden verwarmd. Juist de werkplek zelf en de personen die er werken worden verwarmd en niet de gehele loods. Dat is energiezuinig en voordelig in gebruik.

atex omgeving energiezuinig verwarmen

Verwarm uw ATEX ruimte

Het verwarmen van een werkplek met onze atex heater kost gemiddeld vanaf 18 cent per uur voor 20m2. Op deze manier kan onze infraroodverwarming bijdragen een enorme kosten besparingen en vergroting van het werk comfort.

ATEX infrarood verwarming

ATEX infraroodstralers zijn stevig en veilig! De Atex verwarming is voorzien van een heavy-duty aluminium behuizing met aan de achterzijde speciale warmte geleidende afwerking. Aan de voorzijde zit een ROBAX glazen front.

Onze stralers zijn stofdicht en ongevoelig voor sterke directe waterstralen (IP66). Deze energiezuinige verwarming is verkrijgbaar in 1,5 kW en 2,0kW en worden geleverd met een stevige ophangbeugel. Standaard is onze ATEX lijn voorzien van ophangpunten voor pendelmontage aan bijvoorbeeld kettingen of kabels.

De ATEX infrarood systemen zijn uniek in hun soort en zeer energiebesparend. Zeker in vergelijking met traditionele verwarming behaalt u al snel een besparing van tot 70%. Tevens bieden onze stralers een hoge warmteafgifte, lage aanschafprijs en zeer lage exploitatiekosten. Onze ATEX gecertificeerde verwarming is daardoor uniek in zijn soort.

informatie downloaden

ATEX stralers in uw bedrijf

Groothandel ATEX verwarming

Voor meer informatie over onze ATEX infrarood verwarming of de gegevens van een van onze gespecialiseerde dealers kunt u contact opnemen met onze support afdeling. De exposieveilige verwarming heeft de volgende certificaten: ATEX Compliance: Ex nA IIC T2 Gc en Ex tc III C T290 ° C Dc IP66 -5 ° C = Ta = T25 ° C

ATEX certificaat 1500 watt

ATEX straler voordelen

De voordelen van ATEX infrarood verwarming zijn groot. Denk hierbij aan de eenvoudige installatie en lage onderhoudskosten. Deze verwarming is gemakkelijk te installeren en heeft een zeer kleine behuizing waardoor hij eenvoudig is in te zetten. Onze ATEX kortegolf stralers zijn van Europeesche makelij zijn voorzien van atexcertificaten.

ATEX certificaat 2000 watt

Verwarming ATEX omgeving

De overige kenmerken van de atex heater die bijdragen aan een doelmatig en comfortabel gebruik zijn het lage netto gewicht van slechts 9,5 kilogram. Vaak worden de systemen geplaatst in de buurt van werkplekken of belangrijke punten in uw productie omgeving. De atex straler is IP65 en kan zonder problemen in een vochtige ruimte worden gebruikt.

ATEX Gebruiksaanwijzing