Alkari infrarood verwarming

glas panelen

Alkari infrarood verwarming glas

alkari infrarood verwarming glas

Alkari infrarood verwarming glas

Alkari infrarood verwarming glas panelen zijn iets duurder in aanschaf dan de goedkope kunststof basispanelen. Door gepatenteerde koolstofvezel technologie staan deze panelen garant voor een goede efficiëntie.

alkari infraroodverwarming glas achterkant

Alkari glas paneel groothandel

Het verwarmingselement van koolstofdraden met nikkel en nanozilver is ontwikkeld door Oostenrijkse technici in samenwerking met Europesche en Duitse toeleveranciers. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

alkari infrarood verwarmig glas wit groothandel

Groothandel wit Infrarood paneel

HeatXL levert als groothandel Alkari infrarood verwarming glas panelen in wit glas maar ook in zwart glas. Vraag ons naar de specificaties van deze fraaie elektrische warmtepanelen en bekijk de verschillende maatvoering.

alkari infrarood verwarming glas zwart

Groothandel glas paneel zwart kader

Alkari glaspanelen kunnen worden geleverd met een witte of zwarte glasplaat. Dat geeft het paneel de luxe uitstraling en goede warmteverdeling. Voor meer informatie over dit product neemt u contact op met onze groothandel.

Alkari infrarood verwarming glas

De zon verwarmt doordat infrarood straling de aarde opwarmt en deze de opgenomen warmte weer afgeeft aan de lucht. De basis infraroodverwarming van Alkari werkt precies zo. Met infraroodpanelen van Alkari verwarmt u objecten zonder eerst de lucht te verwarmen.

Door de gelijkmatige warmte distributie voelen Alkari infrarood verwarming glas panelen al bij lage temperatuur comfortabel aan. Dat zorgt voor een bezuiniging van tot 30% op de stookkosten. Het benodigde vermogen voor het verwarmen met glaspanelen is afhankelijk van de oppervlakte van de te verwarmen ruimte en de gewenste temperatuur.

Alkari infrarood verwarming glaspanelen kan men koppelen aan een losse plugin thermostaat met programma, of in een groep aansturen door middel van een draadloze thermostaat met ruimte ontvangers.

Wij leveren Alkari infrarood verwarming glas rechtstreeks aan: groothandels en installatiebedrijven, badkamerleveranciers maar ook bouwbedrijven en aannemers zijn onze klanten. Naast levering van producten bieden wij aanvullende diensten aan onze wederverkopers. Denk daarbij aan projectbegeleidingen, installaatieadvies en dropshipping naar eindklanten.

prijslijst downloaden

Alkari infrarood verwarming glas

Groothandel Alkari

Alkari is een Duitse fabrikant van infrarood verwarming. De panelen worden ontwikkeld en geproduceerd in een productielocatie in Duitsland. De infraroodpanelen van Alkari zijn van een goede kwaliteit en hebben de benodigde certificaten. wij u graag over de mogelijkheden van wederverkoop.

Catalogus aanvragen

Groothandel Alkari panelen

Alkari heeft glas infraroodpanelen voor particulier gebruik als hoofd- en als bijverwarming. Er is een beperkte keuze in maten en wattages. Het totaaloverzicht van de glas infraroodpanelen dat HeatXL van Alkari voert kunt u terugvinden in onze prijscatalogus. Bent u installateur? Neem dan contact op voor prijzen en condities.

Dealer worden

Groothandel Alkari distributie

HeatXL heeft een voorraad zodat snel aan u kan worden uitgeleverd. Constant ontvangen wij van Alkari zendingen met glas panelen waardoor een snelle uitlevering van infraroodpanelen aan u is gegarandeerd. Door een goede samenwerking met diverse transportbedrijven is snelle levering gegarandeerd.

Catalogus aanvragen