Alkari infrarood verwarming basic

infraroodpanelen

Alkari infrarood verwarming basic

alkari infrarood verwarming basic

Alkari basic panelen

Alkari infrarood verwarming basis panelen zijn voordelig in aanschaf en betrouwbaar in gebruik. Met een gepatenteerde aluminium warmte element en reflector technologie staan deze panelen garant voor een goede efficiëntie. Voordelig verwarmen met Alkari.

alkari infrarood verwarming basic paneel

Groothandel Alkari warmtepaneel

Het verwarmingselement van koolstofvezel met nikkel en nano zilver is ontwikkeld door deskundige specialisten in samenwerking met Duitse leveranciers. Deze hoogwaardige verwarmings elementen worden toegepast in alle Alkari panelen.

alkari infraroodverwarming groothandel

Goedkoop infrarood paneel groothandel

HeatXL levert als importeur Alkari infrarood verwarming basic uitvoering. Basis panelen zijn een goedkoop alternatief voor glazen infraroodpanelen. Met de basis panelen kunt u goedkoop en voordelig elektrisch verwarmen.

alkari infraroodverwarming wit groothandel

Basis infrarood paneel groothandel

Alkari infrarood verwarming basic panelen kunnen worden geleverd met een witte frame afwerking. Dat geeft een luxere uitstraling. De panelen kunnen worden bevestigd aan wanden en plafonds. Lees meer informatie op de website.

Alkari infrarood verwarming basic

De zon verwarmt de aarde door infraroodstraling, de aarde geeft de opgenomen warmte weer af aan de lucht. De basis infraroodpanelen van Alkari werken precies zo. Met infraroodverwarming van Alkari verwarmt u objecten zonder eerst de lucht te verwarmen.

Door de gelijkmatige warmteverdeling voelen Alkari infrarood verwarming basic panelen al bij lage temperaturen comfortabel aan. Dat zorgt voor een besparing van tot 30% op uw energiekosten. Het benodigde wattage voor het verwarmen met infrarood is afhankelijk van de te verwarmen ruimte en temperatuurwens.

Alkari basis panelen zijn te koppelen aan een losse plug-in thermostaat met weekprogramma of in een groep te bedienen door middel van een draadloze thermostaat in combinatie met een ontvanger.

Wij leveren Alkari basis infraroodpanelen rechtstreeks aan: technischegroothandels en installateurs, badkamerleveranciers maar ook bouwondernemingen en aannemers. Naast levering bieden wij ondersteunende diensten aan onze wederverkopers. Denk hierbij aan projectbegeleidingen, installaatieadvies en dropshipping naar eindklanten.

prijslijst downloaden

Alkari infrarood verwarming basic

Groothandel Alkari infrarood

Alkari is een Duitse productent van infraroodpanelen. De systemen worden ontwikkeld en geproduceerd in een fabriek in Europa. De infrarood verwarming van Alkari is van prima kwaliteit en voorzien van de benodigde certificaten. Heeft u interesse in de verkoop van Alkari dan vertellen u graag over de mogelijkheden.

Catalogus aanvragen

Alkari warmte panelen

Alkari heeft basic infrarood verwarming voor particulier gebruik als hoofdverwarming maar ook als bijverwarming. Er is beperkte keuze in maatvoeringen. Het overzicht van de producten dat HeatXL van Alkari voert kunt u terugvinden in onze prijscatalogus. Neem contact op voor prijzen en condities.

Dealer worden

Groothandel Alkari distributie Nederland

HeatXL hanteert een voorraad zodat snel aan u kan worden geleverd. Wekelijks ontvangen wij van Alkari zendingen met basic panelen waardoor een vlotte levering van infraroodverwarming aan u is verzekerd. Door een intensieve samenwerking met diverse distributiepartners is snelle levering van producten aan uw klant gegarandeerd.

Catalogus aanvragen